- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kitzz
tag
válasz
zergics #4088 üzenetére
Csak annyi, hogy egy óccsó MyAudio tabletet sikerült venni (abszolút nem néztem utána és csak megvettem)
Lefagyott, akadozott, nem töltötte a játékokat és voltak olyan esetek, amikor magától kidobott programokból kérdezés nélkül.30 perc(!!!!!) alatt lemerült. Mindent a belső tárhelyre mentett és így a rendszernek egy idő után nem volt helye működni.Többet érne, ha uborkát szeletelnék rajta.
Ezek után ez a Nokia egy álom. Nem voltak nagy elvárásaim.
-
kitzz
tag
válasz
zergics #4085 üzenetére
Nekem androidos tabletem van már egy éve.
Ha nem fájna, hogy pénzt adtam érte, a térdemen törném ketté.Számomra ez a Nokia 520 szuper.
Délután óta megy a Viber, értesítéseket is kapok rendesen. A gmail rendesen frissül, a Skype is simán megy. (Na, ott például nem akarok azonnal értesítést kapni, mert akkor megőrülnék)
Azt, hogy most nincs a fényképezőben vaku, pont nem érdekel. Mint ahogy a nem működő youtube app sem. Ha rákattintok egy youtube linkre, akkor elindul. Nekem ennyi elég.Egy dolog hiányzik csak. Vagy egy Firefox vagy egy Chrome böngésző. Az meg majd lesz.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
zergics #4075 üzenetére
Most nem állok neki összegyűjteni, de itt is volt róla szo, valamint a wp-s alkalmazások topikjaban is. Ne érts felre, nem kötekedni akarok, mindenkinek masok az igényei. A leírtak alapján a wp nem azt nyújtja számodra, amit elvarnal, masnak viszont (tobbek kozt nekem is) tokeletesen megfelel. Nincs ezzel semmi gond. Nyilvan a wp sem tökéletes, mint ahogyan a többi rendszer sem az, de osszessegeben véve szerintem nagyon szerethető. De ízlések es pofonok.
-
Lall
veterán
válasz
zergics #4048 üzenetére
1. Jelentkezz ki a Skype-ból. Ha be vagy jelentkezve, de nincs net, majd bekapcsolod szerintem normális, hogy jelezni akarja az elmulasztott eseményeket. Igaz elég bugosan, bénán van megoldva, gondolom javítják a következő frissítések valamelyikében.
2. Viber szar, mindig is szar volt ezen a platformon, de ahogy hallom mostanában azért androidon is voltak gondok. Tudom, ez téged nem nyugtat, de ez nem az MS szegénységi bizonyítványa, hanem a Viber fejlesztőké.
3. Ez ilyen már 2,5 éve, mióta az első WP megjelent. Semmiképp nem hiányosság. Azt gondolták az UI tervezők, hogy ez így jó (szerintem is jó) és így alkották meg.
4. A telefon kikapcsolt állapotban nem véletlenül nem tölt. A mai akksiknak kifejezetten jót tesz, ha közben "merül", miközben töltöd. Repülő mód a megoldás, ha nem akarod, hogy elérjenek. Amúgy minek egy okostelefont kikapcsolni? Kb. 1 hónapja nem kapcsoltam ki, nem indult újra (hálistennek). Több energiát emészt fel a bootolás, mint ha betennéd szimplán repülő módba.
5. Adatforgalom mérés Amber frissítés után, ahogy Te is írtad. A régi WP7-es Nokiások sem voltak sokáig nélküle, a Nokia a Számlálók nevű appjával megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest