- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Montesantos #6805 üzenetére
azért volt itt már olyan is aki még ezt az egyszerű oprendszert sem tudta kezelni,semmi sem sikerült neki állitása szerint...sőt,akinek megmutatta azok is MIND a fejüket fogták az internetcafétól kezdve a tréhomályos ügyfélszolgálatig! asszem el is adta bánatában szegénykém...
csak most eszembe jutott -
Montesantos
senior tag
válasz
Montesantos #6552 üzenetére
Köszönöm
-
kitzz
tag
válasz
Montesantos #6178 üzenetére
Légy türelmes. Szépen újraindul és még állítgat a rendszer mást is
-
mondomén
őstag
válasz
Montesantos #3160 üzenetére
Gondolom ahogy az üzeneteket, úgy a hívásokat sem jelzi. Nem beállítás kérdése...
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
Montesantos #3075 üzenetére
Oldd fel a képernyőzárat a telefonon, addig nem engedi megtekinteni a tartalmát (biztonsági intézkedés, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá)
-
Tim82
félisten
válasz
Montesantos #3078 üzenetére
Nekem azóta működik, hogy feltettem a Windows Phone Desktop alkalmazást a gépre. (Nem muszáj azt használni szinkronizálásra, de előtte nekem sem látta a Win 7 a Lumiámat, illetve többször sikertelenül próbált meg drivert telepíteni.)
Szerk.: nem voltam elég figyelmes, a képernyőzárra ez nem lesz megoldás...
[ Módosította: CoolMan ]
-
válasz
Montesantos #3075 üzenetére
Szerintem a telefon pin kódját kéri, vagy azt a kódot, amivel a képernyőt zárolod, már amennyiben használsz ilyet a billentyűzár biztossá tételéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest