- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JociMilan #32914 üzenetére
Első körben zárd be az összes futó appot, majd a Takarékos üzemmódon belül nézd meg, hogy mi futhat a háttérben. Ha kilőttél mindent, ami nem szükséges, zárd be az összes IE fület, majd indítsd újra a telefont. Ha tovább csinálja, akkor egy appot se engedj futni a háttérben. Végső soron egy HR megoldhatja, bár szerintem nem lesz rá szükség.
30z.Samu: Akkor lehet, hogy egy helyen vettük, mert nekem is
Sőt, ilyet akkor sem csinált, mikor direkt elindítottam minden appot (több Angry Birds-öt például), szimplán csak megjelent a "Folytatás...", aztán betöltött.
Namelesske: Az lehet, hogy megtelt a memória, vagy valami nagyon terheli a telefont, de ez marhára nem természetes. Jó hogy nem tünteti el a hátteret is a csempék mögül. Egyik 520-on sem láttam még ilyet, de a fél gigás 630 sem csinálja, és ezek mind használva is vannak.
Egyébként a Black-et már sokadszor írod. Anno a PfD-ből kilépve vissza kellett átmenetileg raknom, mert a Cyan még nem jött ki. Néztem, teszteltem, de egyáltalán nem volt gyorsabb a telefon (ugyanúgy töltögetett), sőt, tovább is tartott, mire elindult. Az egyetlen előnye az volt, hogy nem pattogott a hang, de ezt a 10 alatt remélhetőleg már nem produkálja majd.
ghost364: Hát akkor már inkább +5 ezer és független a telefon, amit pár év múlva még akár el is tud adni, mert nincs 15 ezres függetlenítés (nem beszélve egy esetleges szolgáltatóváltásról).
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Half-Life 2
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest