- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kócoska
csendes tag
válasz
#58000384 #32561 üzenetére
Helyzet: A Nokia Care (vidéki nagyváros) szerviz azt mondta, hogy ez nem első eset, korábban mi történt, számítsak erre az én esetemben is:
Felküldték központba, mert nem csupán szoftveres hiba, egy hét alatt visszajeleztek nekik, hogy javíthatatlan a készülék, és mivel garanciális (2 éven belül vásároltam), így újat kapok. Szóval egy hét múlva egy vadonatúj független 520 tulajdonos leszek.
Azt kérdezte a srác, hogy a fizikai gombok rendesen működtek e, mert ez gyakori hibák szoktak lenni, hogy eltörik, plusz sok kijelzőt kellett garisan cserélniük, mert bevilágított itt-ott, stb...
Szóval én, aki aztán soha semmit nem mókoltam a készüléken, nem csináltam hard resetet, soft resetet, nem telepítettem fel semmilyen recoveryt stb.... így jártam.
Viszont rengeteget használtam a telefont, telefonálásra és netezésre is, és az akksija is bírt egy napot, amit egyébként szintén maguknál tartottak (képzeljétek el)... pedig máskor mindig visszaadták nekem. Persze a hátlapom az itt van. Hurrá
Van egy tokom meg egy hátlapom
Úgyhogy most türelmesen várom az egy hetet, hogy megkapjam az új készülékemet. (ha egyáltalán van még új raktáron....).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Diablo IV
- Formula-1
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Politika
- Motoros topic
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest