- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
Ismertek módot arra, hogy a onedrive-ba elmentett whatsapp adatokat androidos teló megértse? Leszedtem a felhőből a mentést, de láthatóan más formátumban ment a windows és a gugli.
-
RetepNyaraB
veterán
Kiderült, hogy már a fiókcímét is rosszul tudta, a jelszóig el se jutottunk
Mindenesetre kiszedtem belőle az SD-t, hogy lementsem, amit tudok és eccercsak elindult. Ezt a darab sz* egy telefont... Most fut, szinkronizáltam benne mindent, a következő viccnél rituálisan agyonverem és sose lássak többet vindózfont. Elég nekem a PC-n is hadakozni vele -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok.
Tegnap óta eccercsak nem hajlandó bekapcsolni, bootloopban van a NOKIA logónál.
Akksi ki-be, töltőre dugi nem használ.
Gyári, azt hiszem legfrissebb ota szoftverrel.
Persze folyton leesett, eldobták, ilyesmi, de egy modern telefonnak ez ugye nem nagyon árt, csak pl. alaplap repedés esetén. Namost van-e valami módszer ennek kiderítésére házilag? Hard resetet nem szeretnék, mert (barátnőmé a cucc) semmivel sincs szinkronizálva (ezúton gratulálok neki) és így bukná a teljes névjegyzékét, meg minden egyebet a gépen -
RetepNyaraB
veterán
válasz
ghost364 #33530 üzenetére
Kijelző cserét közben meg is találtam magamtól, köszi
de a linkkel az a baj, hogy mint írtam, ravasz barátnőm nem hozott létre mikrofos fiókot magának. Tehát a felhőben nincsenek névjegyek, meg más se. Viszont a kijelző csere nem veszélyesen drága és akkor minden hepi.
Még egy kósza kérdésem annyi lenne: a cserélt kijelzővel el lehet adni ezt a telót? Ha igen, mennyi körül, amennyiben azt szeretném vegyék is meg? Nincs még egy éves, két év garancia van rá (remélem az nem ugrik a cserétől, de ha igen, akkor sincs mit tenni).
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
A barátnőm ma reggel eldobta a telót és meghalt a kijelző, nem érzékel.
Kérdés: hogy lehet levarázsolni a kontaktokat, esetleg sms-eket a telefonról?
Főleg a kontaktok kellenének, érthető okokból. Ő azt állította, szinkronizált valamit a google-lal, de nem, mert droidos telefonba dugva a kártyát, majd bejelentkezve sincs elérhető kontakt.
Előrebocsátom, lövésem sincs a winphone-ról, de gyaníthatóan nincs túl jóban a google-lal, szinkronizációs vonalon...
Mikrofos számlát (szerintem) nem nyitott - bár most melózik és nem tudom megkérdezni, csak wifin használta a netes funkciókat, azt is ritkán.->a win explorer-ben nem megy az ügy nyilván, de a winphone desktop alkalmazásban sem, úgy nézem.
Szóval
ui.: kijelző cseréről tudtok nagyságrendi árat mondani esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest