- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Igaz félreértettelek. Viszont értem a problémádat, mert ha belegondolunk ez már alig kisebb egy 7"-os tabletnél amit már mindenki táskába hord. Azzal viszont egy telefon esetében lehetnek gondok. Nem hallod a csörgést, a rezgést pedig ugye kizárt, hogy észrevedd. Csak a zsebek lehetnek megoldások, leginkább amint korábban írtam a felső ruházat belső zsebei. Teljesen irreleváns a te szempontodból, de az én öltözködési stílusommal nem lenne baj, bő nadrágokat hordok sok zsebbel. Ennek ellenére a nadrág oldalzsebében sem lehet szerintem hordani. És a hátsó zseb sem alternatíva. A fene tudja tényleg nem egy praktikus méret. Ha tehetném, megvenném, aztán lehet, koppannék én is mert kényelmetlen lenne a hordozása.
-
omlosz
csendes tag
-
-
.LnB
titán
Úgy kell készüléket választani, hogy a mindennapokban tökéletesen tudd használni.
Szerintem egy kabát, zakó belső zsebében tökéletesen elfér. Persze nyáron már kérdéses. Szűk farmerrel sem tudnám elképzelni, viszont én nem is hordok.Úgy gondolom az én ruházatom mellé nem lenne vele gond. Viszont ha benned felmerült ez e kérdés akkor válassz kisebb készüléket.
-
.LnB
titán
IFA platón, talicskával, utánfutóval, egy jó nagy bőröndben, egy külön aszisztensel aki csak a telefont viszi utánad, Hummer H1-el, Airbus A380-al, Hőlégballonnal stb. stb. Ezekkel minddel lehet.
Egyébként nem megoldhatatlan feladat, az vesz ilyen telefont aki ezt a problémát képes orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged