- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666 #4208 üzenetére
Szia! Vettél E72 telefont? Hol? Mennyiért?
Nekem nagyon régóta van és eszembe sincs cserélni. Ha elromlik inkább vennék még1 ilyet. Szóval honnan és hogyan szerezted?
1ébként ha megfelelő OperaMini-t raksz fel akkor valamennyi régebbi felületű oldalt pl. Logout teljes mértékben, vagy a gmail alap változatban használható (bár én csak olvasni szoktam ha sürgős levelet várok), de az új csilivili szarok nem mennek rendesen.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #4212 üzenetére
Töltöttem le néhány régi játákot a telefonra meg 1-2 témát.
A wifit tényleg nem kell keresgetni meg írkálni a jelszót befelé,csak a gyári böngésző vacakolt.
Opera minivel gond nélkül lehet vele netezni,csak kár hogy nincs flash támogatás,így se YouTube,se netrádió nem megy rajta.
Pedig egy netrádióval már megelégednék,keresgélek,kutakodok hátha találok rá megoldást.
Tettem a telóba egy 8GB os memóriakártyát,arra raktam jónéhány zenét,és JBL hangszóróval párosítva halgattam pénteken a zenét. A hangszóró 6 óra hossza alatt fullra lemerült,a telefonról egy egység sem fogyott. -
perge666
veterán
válasz
perge666 #4207 üzenetére
Megérkezett ma a telefon,és nem győzök benne gyönyörködni,annyira tetszik a formaterv.
Maga a rendszer sajnos már eléggé elavult,mindenre hibát dobál fel,YT,FB,sima böngésző is elég korlátozott.
Úgy látom itt infót,segítséget már hiába kérek,de azért másfelé még utánaérdeklődök hátha tudok belőle valamit kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest