- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falconmaster
tag
Sajnos meg kell venni.....
Dehogy kell!Ahogy elindítod a szótár programot, a "Nyelvek" menün belül van olyan, hogy "nyelvek letöltése". Itt szinte bármilyen nyelvet le tudsz tölteni (ingyenes!) az angol mellé (van magyar is, és egész használható )
(Legalábbis nekem van ilyen menüpontom...)Amúgy ezzel kapcsolatban még maximum két plusz nyelvet lehet feltelepíteni az angol mellé, ha ennél többet próbál felrakni az ember akkor - bár a telepítésnél egy szót sem szól - indítás után addig nem hajlandó használható állapotba hozni magát a szoftver amíg az ember a "felesleges" szótárakat le nem szedi. Érdekesss korlátozás, mit ne mondjak
[ Szerkesztve ]
by Flaki™
-
veterán
-
CB
senior tag
válasz Falconmaster #501 üzenetére
Valóban. Gyárilag az angol van fent. le is töltöttem mellé a magyart, de a németet valamiért nem szedi le.Vágül is mindegy, ezek szerint ha kell, bármikor letölthető.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
silentkiller
senior tag
Éppen ez az, nem használom szélsőséges körülmények között, már ha egy budapesti iroda annak nevezhető Én nem tudom, de az Omniám 1,5 év után is karcmentes, gyakorlatilag gyári új állapotban van, pedig nem keveset használom... egyszerűen csak vigyázok a dolgaimra és egy (1) porszem sincsen a kijelzőn, mert jól le van szigetelve. Erre föl, 2 év után azt gondoltam, hogy tanult a Nokia az N82-es porosodásából - ott, ugyanis nem volt szigetelés a plexi és a kijelző között + direkt magyar garist (Made in Finland) e72-őt kerestem, hogy ne kínai legyen... erre tessék Nektek sok sikert hozzá!
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
riszter
senior tag
-
Dare2Live
félisten
válasz Pitiless_ #508 üzenetére
alapból nem értem ezt az egészet....
Le lehet tölteni nokia.hu-ról, de ha ez problémás ott az OVI Store a telefonon. Ráclickelek letöltöm az ingyenes navit, letöltöm az ingyenes szotárt, letöltöm az ingyenes....
szinkronizálásra ott az exchange. ha meg vkinek fölös a sok funkció/bonyolult az outlook felület, vagy nincs mindenhol outlook akkor ott az OVI. Nálunk is az van használva mert pofonegyszerű és müködik.
Az E72 egy zseniálisan jó qwertys mobil, minden benne van csak használatát kell megtanulni, ami szvsz nem egy nagy dolog...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
idor
csendes tag
A teló hülyéskedései miatt úgy döntöttem frissítem. de nincs újabb verzió - 022.007. Ez volt rajta alapban, sebaj, frissítettem, hátha megoldja a problémát. (hogy amikor hívnak lássam is hogy ki hív, mert a fehér téglalapban nem látszik a fehér írás. )
Hát jelentem nem sikerült. Ugyanaz a probléma jelen van. Nem értem
A másik, miért vesz le pénzt a gps-ért? A kiegészítettet be lehet kapcsolni? vagy csak a beépítettet?
Mindig von le...miért?? - nem arról volt szó h ingyenes a navi?
Ja a másik, tegnap amikor a gps beállítások között nézelődtem megfagyott a teló..
Állati. Már csak porosodnia kéne, és vennék valami téglaphone-t. -
CB
senior tag
Természetesen a GPS használata (jelfogadás a műholdakról) ingyenes.
A navigációs program térképeit és a magyar nyelvű hangutasításokat ingyen letöltheted.
Amiért fizetni kell, az a kiegészített GPS. Ezért a szolgáltatásért azért kell fizetni, mert a telefonhálózatot használja, és az ugyebár fizetős, ha nincs mobilinternet előfizetésed.
Ez néhány kilobájt adatforgalmat generál, de pár másodpercen belül van pozíciód.
Elő kell fizetni a telefon szolgáltatónál, és bátran használhatod a navit. E nélkül is működik, csak akár 5 perc is eltelhet, mire megtalálja a műholdakat.
Nekem a pannonnál van mobilinternet előfizetésem, 100 MB-ot használhatok havonta 1000 Ft-ért. Ennyi még belefér.Neked lehet, hogy egy hard reszetet kellene csinálnod. Hiába frissítetted a telcsid SW-jét, a beállításaid és a telefonszámok, stb. biztosan megmaradtak. HR után szerintem minden visszaáll az eredeti (telefon vásárlásokor tapasztalt) állapotra.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Dare2Live
félisten
A kiegésztett GPS pár kb nyi adatot tölt le hetente ~egyszer. Ez NET előfizu nélkül se lehet heti 50Ftnél több.
idor: Mennyi adatforgalmat generál MAPS? Régen volt olyan, hogy a térképeket is netről huzta és az sokba került, az xtra adatok letöltése nem vihet el havi 200-300Ftnél többet akármi is van.
btw én bevinném Nokia márkaszervízbe és elmondanám a fehér hátteres dolgot....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CB
senior tag
válasz Dare2Live #512 üzenetére
Csak próbaképpen indítottam el a progit, de rögtön volt kb. 50 kb forgalom.
Kiléptem, majd vissza, és ismét kk. 10 kb-ot csinált. nem olyan kevés az hetente, ha többször használjuk a progit.
Előfizu nélkül mennyiért számláznak 1 kb-ot a szolgáltatók? Ki tudja megmondani?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
szige
tag
Ez a kiegészítő GPS az, ami a mobiltornyok és cellák alapján próbálja belőni a helyzetemet? Az olykor nem kicsit szokott tévedni. Meg itthon még akár ok is, de külföldön már pár kb is sokba fájhat.
Az komoly, hogy olykor percekig nem talál GPS jelet a telefon? Másnak egyéb tapasztalat? -
YAS-dude
őstag
Nem, az A-GPS nem a cellainfo alapján tájékozódós módszert jelenti, hanem a műholdak "naptárát" (mikor merre járnak) a netről letöltős módszert. Ezt az adatot a műholdak kb. 50 bps-szel sugározzák folyamatosan, szóval netről még gprs-sel is nagyságrendekkel hamarabb lejön.
-
idor
csendes tag
Sziasztok!
Nem 50Ft-ról van szó, több százat szed le alkalmanként..
Azt hittem, hogy ahogy navigál, beszél - ingyenes...
Na és akkor a hálózati gps opció az mi?
Akkor ha nem akarom h levegyen pénzt, csak a beépített kell h menjen? - ezt mondjuk kipróbáltam, és 10-15 perc alatt sem talált jelet, és ezen a ponton feladtam.
A fehér háttér - én be nem megyek márkaszervizbe (Kaposvár környéke), már van negatív élmények, fix nem viszem oda..h összekarcolják...inkább elfogadom így.. -
YAS-dude
őstag
Nem lehettek ennyire értetlenek. A térkép és a navigáció ingyenes, de a nethasználat lehet, hogy pénzbe kerül, ez mindenhol le van írva, itt is ki lett már biztos vesézve többször is. De ha beállítod, hogy se kiegészített gps, se hálózatalapú helymeghatározás ne legyen kipipálva, akkor nem kerül egy filléredbe sem. Cserébe meg kell várni azt a 10-15 percet amíg a műhold leküldi az adatait (amit AGPS (kiegészített gps) esetén a netről szedne le a telefon, sokkal gyorsabban).
-
krleonard
tag
arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e oldani a bluetooth PAN-t (personal area network) az e72-vel. konkrétan bluetoothon keresztüli internet megosztás lenne a cél, az e72 lenne a 3g modem?
lehet, hogy már volt róla szó, elnézést, hogy nem olvasok vissza
-
riszter
senior tag
Hi!
Csak érdeklődnék hogy van már újabb szoft a 022.007-nél? Néha szeret beragadni egy-két menüpontban, illetve lassan reagál.Vivere militare est
-
Falconmaster
tag
Van már 024-es is csak nálunk tojik megjelenni...
(Nekem Pannonos a teló, ugyanez a szoftver van rajta és nincs hozzá elérhető frissítés...)
Nemrég beszéltem egy Nokia ügyfélszolgálatossal, ő mondta hogy "mivel a szolgáltatóknak is jóvá kell hagyni a szoftvert így nem lehet tudni mikor jelenik meg" - hát kösz, ennyit az OTA frissítések használhatóságáról...by Flaki™
-
CB
senior tag
Nekem is beszokott ragadni néha a billentyűzet lezárásakor a menü nézet, nem ugrik vissza a kezdőlapra (de tényleg csak néha, mondjuk húsz lezárásból egyszer).
Egyébként minden O.K.
Én még mindíg imádom, a Win 6.1-es mobilomnál sokkal jobban szeretem.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #524 üzenetére
De nekem kártyafüggetlen nokia garis! Arra sem jött frissebb? Amúgy nekem sincs komolyabb problémám vele, nagyon szeretem, csak ezek a beragadások... Példáúl néha ha hívnak felveszem, beszélek, leteszem és még mindig ott villog a kijelzőn a hívó fél mintha nem vettem volna fel! Vagy a Cclock-ot is le kellett vennem a képernyő kímélőről mert hiába oldottam fel a bill.zárt, akkor is ott maradt a képernyőkímélő, külön meg kellett nyomnom a "ház" bill-t. Ilyen apróságok vannak, de együtt élek velük, nem halok bele.
Vivere militare est
-
kkari
csendes tag
Sziasztok!
Par napja csatlakoztam e nepes taborhoz, es meg kell, hogy mondjam, eddig nem csalodtam. Tenyleg tokeletesen mukodik. De belefutottam egy zavaro dologba. Idonkent minden jelzes nelkul felugrik a "Kapcsolat valasztasa" panel, pedig semmit nem aktivaltam. Kiprobaltam, hogy kivalasztom a WLAN kapcsolatomat. Ilyenkor kapcsolodik a netre, majd par masodperc mulva megszakitja a kapcsolatot. Olyan mintha valami a hatterben kapcsolodni akarna a netre. De nem tudok rajonni, hogy mi. Esetleg valaki futott mar bele ilyenbe? Vagy valakinek lenne valami otlete?
koszi elore is a valaszokat
-
Falconmaster
tag
A Google Maps szokott időnként fel-felcsatlakozni netre, mikor kilépésnél a "szeretné továbbra is megosztani helyzetét a google koordináták szolgáltatás" kérdésre igent nyomsz - olyankor alkalmanként fel-felnéz netre és frissíti a helyzetedet. Esetleg levélszinkronizálás is kérhet ilyesmit...
Elég sok program van, ami automatikusan frissíthet, elég nehéz így megmondani hogy melyik lehet a ludas közülük. Elvileg maga a telefon is kereshet automatikusan frissítéseket (a szoftverfrissítés menüben lehet ha jól tudom automatikus keresést állítani). Ezeknek kell utána járni.
by Flaki™
-
silentkiller
senior tag
Nektek, hogyhogy nem porosodik az e72?
-
Falconmaster
tag
válasz silentkiller #530 üzenetére
Nekem másfél hónapos, de eddig szerencsére nem porosodik. Hogy miért - hát passz.
Az E51emmel volt ilyen gond, de haverom bevitte (már meg nem mondom hogy a t-mobilba-e vagy a nokia szervízbe), és kitakarították neki.by Flaki™
-
silentkiller
senior tag
válasz Falconmaster #531 üzenetére
Nekem 3-4 nap alatt beporosodott, pedig tokban tartottam, el is kellett adnom pedig nagyon-nagyon megszerettem. Most hétvégén néztem a haveromét, akinek 1 hónapos, pannonos és egy porszem sincs a kijelző alatt, pedig nem is vigyáz rá, úgy mint én
Nagyon hiányzik és nagy a csábítás, hogy talán újra...
[ Szerkesztve ]
-
riszter
senior tag
-
Falconmaster
tag
válasz silentkiller #532 üzenetére
Az enyém is pannonos (bár nem tudom ennek mi köze lehet a porosodáshoz), szerintem csak kifogtál egy rossz darabot, egy próbát esetleg még megérne...
by Flaki™
-
silentkiller
senior tag
válasz Falconmaster #534 üzenetére
Szerintem is, talán megér egy újabb próbát mert nincs hasonló készülék a piacon, akárhogy is nézem...
-
fendre
tag
válasz silentkiller #535 üzenetére
Ráadásul a T-mobilnál most esett egy szépet az ára Én most fogok benevezni rá 1-2 héten belül
Szerk: előfizuval persze[ Szerkesztve ]
-
presley68
csendes tag
Sziasztok!
4 hónapja van meg az E72-őm, nem nagyon volt vele gond, eddig! A space gomb hibája nekem is előjött egyszer, de azóta nem! A software-t frissítettem 0.22-esre! Kb. 1 hete előjött egy olyan hiba, hogy hiába teszem töltőre, nem tölti fel, csak fut a töltést jelző ikon folyamatosan! Azonkívül fél, max 1 nap alatt lemerül! (semmi futó alk. a háttérben, no WIFI, no BT és alig beszélek rajta pár percet naponta) Néha magától újraindul, A fényképezésnél is előjött az újraindulás! Az akksi eddig simán kibírt egy hetet!
Valaki tapasztalt hasonló hibát? Mi lehet a gond? A töltőt kizártam, mert próbáltam másikkal is! Most központi szervízben van!
Köszi a segítséget előre is! -
senior tag
Sziasztok!
Nekem december óta van 2db E72-m, és egyik se porosodik szerencsére.
Én tokban tartom őket, nem tudom ez számít-e.Üdv.
GáborUi.: az egyik eladóvá vált, apróban megtaláljátok, ha esetleg érdekel valakit.
-
riszter
senior tag
Mi van emberek, ennyire tökéletes vagy ennyire unalmas a telefon hogy 5 napig nem írt senki a fórumba?!
Amúgy hogy tudod használni a gyári tokot? Nekem első próbálkozásom alatt 20mp volt mire ki tudtam venni a tokból a telót így ment is vissza a dobozba pihenőre (a tok )!
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #542 üzenetére
Szerintem egy röhej ez a tok!! Pedig az e71-ét hogy szerettem! Most "csupaszon" hordom zsebben. Már várom mikor jelenik meg az első zsebkopás a sarkokon...
Igen, hát vannak bajok a szofttal. Néha lépegetek a képekben és egyszercsak kilép a menübe... Vagy újraindul fényképezés elött-alatt. Mondjuk a restart kb 15 mp vagy annyi se. De számomra a legfontosabb a híváskezeléssel, hangminőséggel, smssel, gyors lépegetés a menüben, ezekkel nincs probléma! Kopp-kopp.
Vivere militare est
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! vettem egy E72-t. pannonos, fekete... nem akar castlakozni az itthoni wifire.. kiirja, hogy csatlakozás, de már percek óta, és mást nem csinál.. van valakinek valami ötlete?
richte: nekem az E71-hez vett Beyza tokban fog feküdni
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest