- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
-
Jules_HUN
újonc
Sziasztok. Látom, hogy lassan 2 éve nem frissült a topic.
E72 vételén gondolkodom és érdeklődnék, hogy használja-e valaki így 2024-ben napi rendszerességgel? Itt legfőbbképpen arra gondolok, hogy mennyire lehet kihasználni a telefont (gondolok itt email fogadás/küldésre ,alap szintű mobil böngészésre). -
e72pali
tag
válasz
novoszath #4221 üzenetére
Szerintem már nem igazán lehet... De talán kapsz mástól is okosabb választ... Enyém is eladó dobozostól, mindenestől ahogy a Telekom adta, csak a sd fiók talaró esett ki belőle annyi a hibája, van benne eredeti autós telefontartó is szilikon tok+az eredeti bőr tok is...
-
novoszath
senior tag
sikerult be szereznem egy ilyen peldanyt es erdeklodnek hogy mikent lehet ra tenni frissebb SW ha van ra hol tudok utanna nezni milyen progi kell hozza?
-
válasz
e72pali #4209 üzenetére
Hali!
A térkép az neked is olyan rajta hogy amit az OVI leállásáig letöltött, csak az van meg benne? Mert az enyém azóta semmit se tölt, így csak pár közeli település meg 1-2város van meg benne, a többi nem is létezik :/
Esetleg tudsz valami trükköt amivel legalább Magyarországot utcaszintre lehet frissíteni offline?
-
válasz
perge666 #4208 üzenetére
Szia! Vettél E72 telefont? Hol? Mennyiért?
Nekem nagyon régóta van és eszembe sincs cserélni. Ha elromlik inkább vennék még1 ilyet. Szóval honnan és hogyan szerezted?
1ébként ha megfelelő OperaMini-t raksz fel akkor valamennyi régebbi felületű oldalt pl. Logout teljes mértékben, vagy a gmail alap változatban használható (bár én csak olvasni szoktam ha sürgős levelet várok), de az új csilivili szarok nem mennek rendesen.
-
e72pali
tag
Youtube én elejétől nem tudtam nézni, 32 GB mem. kártyát még vígan visz, ennél nagyobbat nem ismer fel. Saját rádiója is jó, csak vezetékes fülhallgató kell hogy antennaként felismerje. 😊
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #4212 üzenetére
Töltöttem le néhány régi játákot a telefonra meg 1-2 témát.
A wifit tényleg nem kell keresgetni meg írkálni a jelszót befelé,csak a gyári böngésző vacakolt.
Opera minivel gond nélkül lehet vele netezni,csak kár hogy nincs flash támogatás,így se YouTube,se netrádió nem megy rajta.
Pedig egy netrádióval már megelégednék,keresgélek,kutakodok hátha találok rá megoldást.
Tettem a telóba egy 8GB os memóriakártyát,arra raktam jónéhány zenét,és JBL hangszóróval párosítva halgattam pénteken a zenét. A hangszóró 6 óra hossza alatt fullra lemerült,a telefonról egy egység sem fogyott. -
e72pali
tag
Nem tudom, mert nekem nem kérte soha, egyszer beállítottam és csak ki-be kapcs ennyi.... 😊
-
e72pali
tag
Szia! Már nem használom a telefont, de csak alapra jó ami telefonálás, SMS, mms, fotó és minimális böngészés+térkép ami használható...... Még meg van, kb.6-8 éves lehet, már nem emlékszem rá, attól függetlenül 4-5 napot bírt az eredeti akksija. Ezt a telefont nehéz űberelni, egy igazi ékszer! 😊
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #4207 üzenetére
Megérkezett ma a telefon,és nem győzök benne gyönyörködni,annyira tetszik a formaterv.
Maga a rendszer sajnos már eléggé elavult,mindenre hibát dobál fel,YT,FB,sima böngésző is elég korlátozott.
Úgy látom itt infót,segítséget már hiába kérek,de azért másfelé még utánaérdeklődök hátha tudok belőle valamit kihozni. -
perge666
veterán
Jó reggelt.
Régebben is mindig szemeztem egy ilyen telefonnal,de most elszántam magam hogy veszek.
Természetesen nem elsődlegesnek szánom,van egy 20-as kártyám amit nagyon ritkán használok,azt raknám bele.
Amíg voltak Symbianos telefonok addig csak azokat vettem főleg az N szériát,de kipróbáltam 1-2E szériát is,és most szeretnék kicsit nosztalgiázni.
Ha valaki használja még,megmondaná hogy netezésre alkalmas e?Prohardver,motoros fórum,cikkek,tesztek olvasása.
Flash tartalmak támogatottak még?YouTube videókat lejátsza e még? -
Dlink321b
csendes tag
Már meg csinálta a facebook hogy a nokia telefonokon bármilyen böngészőt használva nem lehet üzeneteket küldeni meg gondolom fogadni sem a facebookon , a chat-en levő ismerősöket sem mutatja már. Erre volt eszük gratulálok nekik.Teljesen használhatatlanná tették ezt a telefont.
-
97bandy
tag
Sziasztok, "ismét" itt
Facebook klienssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata eme csodálatos készüléken futtatva? Amit az m.facebook.com felajánl, hogy töltsem le a "gyorsabb" használat érdekében az néhány megnyitás után (jó esetben fél nap használat)bekrepál betöltésnél és végtelen ciklusba kerül, ha mobilhálózatos hozzáférési pont van megadva neki. Wifin eddig nem tapasztaltam ilyen problémát. Bármilyen tanácsot, esetleg egy fixen jól (jobban) működő verziót szívesen fogadok
Ja, most egy bluemobile kártya van benne, régebben egy telekomossal használtam, ugyanezek voltak a tapasztalatok, gondolom nem sok köze van hozzá.
Üdv!
Bandi -
Dlink321b
csendes tag
Tudom elég gáz de én még csak most jöttem rá véletlenül hogy ha az E72-n le van zárva a billentyűzet és hosszan nyomom a középső gombot akkor kiírja az időt nagyon nagyban egy pillanatig. (E5-ön is müködik).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Diablo IV
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Android szakmai topik
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest