- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
e72pali
tag
válasz
novoszath #4221 üzenetére
Szerintem már nem igazán lehet... De talán kapsz mástól is okosabb választ... Enyém is eladó dobozostól, mindenestől ahogy a Telekom adta, csak a sd fiók talaró esett ki belőle annyi a hibája, van benne eredeti autós telefontartó is szilikon tok+az eredeti bőr tok is...
-
e72pali
tag
Youtube én elejétől nem tudtam nézni, 32 GB mem. kártyát még vígan visz, ennél nagyobbat nem ismer fel. Saját rádiója is jó, csak vezetékes fülhallgató kell hogy antennaként felismerje. 😊
-
e72pali
tag
Nem tudom, mert nekem nem kérte soha, egyszer beállítottam és csak ki-be kapcs ennyi.... 😊
-
e72pali
tag
Szia! Már nem használom a telefont, de csak alapra jó ami telefonálás, SMS, mms, fotó és minimális böngészés+térkép ami használható...... Még meg van, kb.6-8 éves lehet, már nem emlékszem rá, attól függetlenül 4-5 napot bírt az eredeti akksija. Ezt a telefont nehéz űberelni, egy igazi ékszer! 😊
-
e72pali
tag
Sziasztok!Nem akarok senkit cukkolni,én erről a telefonról váltottam Lumia 820 -ra....nem bántam meg,de sok mindent hiányolok ami az E72-ben megvolt....kicsit nosztalgiáztam visszatettem az akksit (a karcmentes,szinte bolti 72-be) és picit nyúztam wifi stb. Meg lepett a 6,5 napos üzemidő......de be kell vallani internet,kijelző téren és procija kora múlt 😒 még mindig szeretem ez volt az első Nokiám amiben nem csalódtam!!! Lassan 3 éves lesz 😁
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest