Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbee2244 #7469 üzenetére
Nincs benne erre vonatkozó titok. Olyan van pl h mi van ha nincs GPS jel mit kell megnézni.
-
válasz
norbee2244 #7466 üzenetére
Nem feltétlen! Én mindenképp szétszedném mert ki tudja alapon valami tárgy is kavarhat, vagy megadta magát egy forrasztás. De igen, kezd afelé menni a telefon, ez a fődarab és lényegében a telefon lelke.
Mellesleg fagyó, újrainduló telóval szoktak olyat csinálni, hogy átfűtik a cpu-ját, ritka volt aminél nem ezzel kezdtek átnézés után. Holnap ránézek a szerviz leírásra (ha megvan) hogy van e titkos reci fagyú-újrainduló E71-re. -
válasz
norbee2244 #7464 üzenetére
Nem poénból kell 1s-ig nyomni a bekapcsoló gombot telefonon.
Amúgy ment pü.
-
válasz
norbee2244 #7462 üzenetére
Hát nem csak úgy lehet, de az már nem PH téma. Olvasgass neten.
-
válasz
Dottore #7455 üzenetére
Ez is igaz létezik olyan. Amúgy abban sem feltétlen direkt van magyar mert nem ide szánták csak az is van benne a többi mellett. Ez olyan mint a független MO-i E90-es magyar, német, angol menüs. Lehet h van belőle olyan ami román, német és magyar, azt sem ide szánták csak az került még bele. Ez egy érdekes téma!
csny! Nem leszólni akarlak, de tudni kell jót venni, benne kell lenni a témában. Az általam árult 4 teló pl rendben van nincs zsákbamacska, azt is leírom róla amit te biztos, h nem kérdeznél meg. (lehet h ezért nem lépek lőre, hazudnom kéne meg csalni
)
-
Én más utakat járok, újat soha nem vettem még. (DE a Nokia 6820-at régen) Páromé használt, alig van benne beszélgetés, ha a kezedbe adnám nem mondanád meg, hogy használt, mert fóliás és mint egy új, 2 előlappal 2 bilzettel, független, fullos szoftveresen is. az ára titok nehogy lássa, de az általad áldozott összegből maradna még olyan 30l benzinre zsé.
-
Nem tudom, egyszerűen szegezd nekik a kérdést, hogy gyártói garanciát szeretnél, mennyibe kerül az olyan. Nekem olyan volt az N97 mini, ha eladod még garos korában azt nagyot dob rajta.
Mondhatni boltit én is adok neked, de egyes hibákkal nem tudok mit kezdeni**, ott kezdődnek a bajok.**: mikrofon hiba, tipikus.... Mert azt forrasztani kell precízen arra alkalmas felszereléssel, ilyenekre gondolok.
-
Mondtam, a GSM boltos valszinleg nem az európai piacra lett szánva, garban van vele gond. A bolti szart sem ér. A speedshopban volt nem régen még 2év nokia garos, de már nem árulják.Vatera, de gyártói garral hirdetett GSM home-ban
Valszinleg ami náluk garos az olcsóbb. -
válasz
norbee2244 #7442 üzenetére
Hüüüm. Első körben mondjuk simeket cserélgetnék, aztán SW reset a csillag zöld gombos megoldással, ha az sem akkor sw frissítés (nem NSU-val), aztán szétkapnám hátha látható sérülés van rajta vagy javítás nyomait keresném, ha ekkor sem jó akkor hirtelen több nem jut eszembe. Mem kari format, másik akku... hirtelen ennyi.
Ja ha ezek sem akkor menne Level 3-4-re és ha az sem segítene alaplap csere! -
válasz
Ricardo #7439 üzenetére
A pucolás (ha nem kimondottan ezért van ott egy teló) annyiból áll, hogy a flakonos sűrített levegővel átmennek rajta, nagyon hatékony + mikroszálassal kijelző áttörlés, DE akkor fogy a levegő és milyen alapon használ el a munkás egy flakont hamarabb mint ahogy azt megálmodta valaki. 4 nap alatt azért sokat leszűr az ember.
Kaptam a kezembe olyan telót amihez odaírta a tulaj, hogy megkér takarítsam ki neki a hiba kijavításán kívül. Eleget tettem a kérésének.
Lehet, hogy ott rontottam el, hogy túl jó fej voltam és lélekkel csináltam nem bírtam elnézni a koszt meg egyebeket, ki is rúgtak! -
Megmondom őszintén nektek itt vagy a hely varázsa vagy nem tudom, de teljesen más szemszögből van szemlélve ez a készülék itt. A dolog izgalmasabb oldala ott kezdődik hogy kicsit többet hoz ki az ember a Nokia által megírt SW-ből.
-
- Marble.Revolution 2 V:2.0
- N95 Snake 1.0 Hu
-
válasz
runner 125 #7415 üzenetére
Nem feltétlen, bár van ami csak arra jó, arra írták. Ez nem ilyen egyszerű.
-
válasz
runner 125 #7413 üzenetére
Ó ha tudnád miket tud ez a tepsi.
-
Érdekel még valakit game E71-re? Párom a tesztalany, de már 2 kipipálva. Természetesen 3D-sek.
-
Amúgy nekem (mert nincs E71-em) a nyomáspont dolog az E90 belsőben bukott ki nem olyan régen. Abban is billzetet cseréltek és hanyagul rakták össze, még fel is volt púposodva a kaszni mert nem pattintották össze. Én még azt sem tartom kizártnak, hogy nem az eredeti billfóliád van benne, mert ugye az átlag user nem néz bele a telóba mi változott. Én okkal nem nézek szerviz felé, dolgoztam ilyen helyen.
Legutóbb amikor egy szerviznek írtam, hogy oké csak náluk javítható valami és beviszem a telót, de majd én szétszedem és viszek alkatrészt akkor nagyon nem akarták és azonnal nem vállalták el, hát akkor nem viszem oda. -
Nem okés, a nyomáspontot értem. Én is szedtem szét már és amikor összeraktam akkor tapasztaltam a nyomáspont dolgot, újra szétszedtem és újra összeraktam más módszerel (értsd: a billzet az előlapban volt úgy pattintottam össze), akkor lett jó. Én nem akarom elkiabálni de ez a tipikusan szaladó teljesítménycentrikus technikus eredménye, mert a vége jó, de nem tökéletes.
Mondanám h 5 perc és ránézek mert az ilyen más telójában is zavar, de nem pesten lakom.Garba lett cserélve?A kaszni is fehér lett vagy csak az elő-hátlap-billzet?
-
válasz
knyitogato #7407 üzenetére
Az E5-ről én csak olvastam, gyorsabbnak gyorsabb ha a CPU-t nézem (600MHz) meg biztos valamivel okosabb is, de az E71 mára kiharcolta magának azt, hogy időtálló jól összerakott és nem mellesleg gyors, legalábbis én ezt használnám rá (pedig csak 368MHz). Szoftverek terén nem tudom mi a helyzet ez E5-el, de az E71 hekkelhető minden gond nélkül, ha meg valaki nem akarja kihasználni a telefont akkor tök mindegy mit vesz. SMS-t írni bármiről lehet és telefonálni is.
-
Én E90-ről váltottam minire (de az E71 is volt nálam és ugyan úgy szaladtam volna vissza hozzá). Jónak tűnt, de a tapija nem kapacitív így vannak gondjai + egyéb apróságok. 4 napot volt használva, munka után azonnal ment vaterára és el is csomagoltam. Rohantam vissza az E90-hez. 15x próbáltam a belépés gombot megérinteni mail belépésnél, na ezután ment vaterára. Persze jobb, de nem azt kaptam amire számítottam. Az akku a másik dolog volt, némi zene (ami mellesleg hulladékul szólt) és nap végén töltőt kért.
Egy csaj vette meg tőlem, rátettem neki mindent amit csak engedett mert ugye csak főzött rommal hekkelhető. Újabb okom volt az leadásra.
Mellesleg van egy minim, de dummy. Fekete! Jó játék nyitogatni. -
noob.hu/2011/01/31/20110131026.jpg
Ismeritek a játékot? párom nem tudja letenni.
-
Én párom telójához kaptam új előlapot és 2 féle billzetet (fehér-fekete). Korrekt tökéletesen illeszkednek. Egyedül a fehér hátlapon látni, hogy csájnai de ezt mondták is hogy az az egy nem eredeti. Nehezen pattan a telóra nem is használja mert nagyon feszül.
A volt telójára (6300) németből hozattam gold házat és mindent, olyan 2 éves és egy db apró karc van a sarkán a telónak, na az eredeti nokia. Sajnos épp a white E71 az ami nagyon drága dolog ha építeni kell. Eredetit ezekből venni ha lehet is az arany áron van. -
Többet csak picivel tud, de nekem ennyi elég ahhoz hogy ne E71-et vegyek magamnak.
Különbségek E90 javára:
- Belső nagy kijelző
- ezerszer jobb hangzás (stereo)
- Több free ram
- Élvezhető filmnézés SMovie-val
- VGA video felvétel (mert az E71 nem tud 640-et)
- 2 in 1 gomb fényképezésnél, mert E71-be a T a fókusz gombHátrányok:
- Nagy, nehéz
- Picit lassúbb CPU ami érezhető ha egymás mellett van a kettőMost hirtelen ennyi jut eszembe, pedig több oldala van az egésznek.
Most van egy vaterán 44990-ért. AZ azért best buy mert nem leharcolt és V2-es billzetes magyar menüs. (tehát nem karcol bele a billzet a belső kijelzőbe)
Volt olcsóbban is de nem volt rá keretem pedig az ünnepi telefon volt és porcica nem volt rajta, 39be ment el.balra a dobálós, jobbra a féltett darab: [link]
-
Kicsit újra akku téma...
Vettem egy másik E90-et is, de valami nagyon régi arab régióba szánt darab, 2007-es BP-4L akkuja van, eredeti. Lelőhetetlen! Ezek a maiak sz*rok úgy ahogy vannak. -
Neked új a Nokiánál a váratlan hiba?Ez az első? Aki ezeket nem kezeli az jár folyton szervizbe és vállrázás közepette kapja vissza a telóját.
Az N97 mini ugyan így ki tudott akadni képeken már a galériában. Sztem egyszerűen most futottál bele ilyen hibába. Nem fogy el a memória az fix! -
RM-346-os E71-1-es tulajoknak!
0570970: E71-1 RM-346 Pannon Hungary HU Grey Steel Free Navi V2 - MR
Tehát aki átírja erre annak lesz 501-es szoftja, viszont nem tudom belevauzik e a pannonos menürendszer. Magyar, angol, német nyelvet tartalmaz.
-
válasz
YAS-dude #7306 üzenetére
Ezt hoffer meg fogja cáfolni mert az övé független és 501-et rakott fel neki, igaz neki előtte függő volt.
Már elérhető majdnem minden E71-es kiadásra az 501-es szoft.
RM-346
RM-347
RM-357
RM-407
RM-493 az egyetlen amire még nem.
Ez a szoft dolog függ a product kódtól. Sajna nem tudom mi az a kód ami magyar nyelvű és 501-et telepít, de ha nagyon zavarna feltehetném saját magam az 501-et csak nem látom értelmét ezért van párom telóján 500-as. Sokkal többet nem tudhat.Igen ahogy látom főleg szolgáltatós telók kapják az 501-et. Még nem teljesen vagyok képbe PC kód ügyben de fejlődök.
-
-
Maradj az NSU-nál az gyári és automata.
A hekkelt nem akad fel soha semmiféle tanúsítvány dolgon. Alapból nem sok dolog megy fel rá az általad tapasztalt tanúsítványhiba nélkül. A jól beállított annyi, hogy minden kézreáll és semmi felesleges dolgot nem telepítek rá. Párom kulcsrakészen kapta meg amihez hozzá sem kellett nyúlni. Én az okostelót is úgy kezelem mint a gépet, jól bevált sorrend alapján jól bevált tesztelt programokkal telepítem fel. Nem kell hozzá tudás. Én akkor szoktam programot tesztelni amikor már érett a hard reset mert úgy is mindegy. Volt olyan, hogy egy téma kilőtte a telót. Én E90-ről beszélek végig de végül is egy kutya az E71-el.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy az érdemes programok 95% felmegy hekk nélkül. Spéci vidilejátszó nem megy pl fel. SmartMovie egyedi kivitelére értem. -
Ha zavar egy hardot adhatsz neki. *#7370#
Mindent töröl. Újra telepíti magát, gyári állapotba kerül a telefon. A memkarit nem törli. Reset előtt formázd és vedd ki a telóból. Ez egy jó tanács érdemes megfogadni. Akku maxon legyen reset előtt mert pár percet nagy szüksége van rá még tart a dolog. -
-
válasz
Ricardo #7230 üzenetére
Nekem 2008-as akkum van és az E90-et ma is 3 napig legalább elviszi ha nem nyomkodom, de egész nap zene is legalább 1 nap és ekkor még csak merülni kezd. Ez a 2. olyan telóm ami 1 napnál többet megy el egy töltéssel.
Kitérő: A Nokia 9110i-be gyári akku van, 11 éves, igaz, hogy 1-2 nap alatt a 4ből 1 csík lemegy, DE 1 csíkkal még vígan lehet beszélni és soha nem kapcsol ki mivel a belső rész amint akkut kap bootol tehát ezek ismeretében baromi jó még az akku kapacitása.
Grabber: Nokia Energy profiler 1.23
-
válasz
kissandras20 #7223 üzenetére
x-plore mint fájlkezelö és smart movie mint vidi lejátszó. Utobbinak nem tudom van e értelme E71. Én 800x352be még látom értelmét. Mindkettö fizetös szoft. Van rengeteg közösségi kliens is de használja az akinek 2 anyucija van.
-
-
válasz
kissandras20 #7210 üzenetére
telepítések (?)>>alkalmazás kezelő!.
A hard reset: *#7370#
-
válasz
kissandras20 #7204 üzenetére
-
válasz
kissandras20 #7204 üzenetére
Hosszan nyomod a menü gombot, ott le tudod csekkolni ha valami fut a háttérben. Pl a zenelejátszó olyan aljas, hogy futva marad ha kilépsz. Igazából Opciók>>kilépéssel lép ki.
Igaz én is meg párom is külön programot használunk task managernek, de mivel nem free így itt ez nem téma. -
válasz
kissandras20 #7196 üzenetére
- Opera mini 5 beta 2
- Nimbuzz 3.0 (MSN)
- Youtube
- Google Maps
- GPS térképek >> Ingyenes!
most kb ennyi értelmes dolog jut eszembe. -
E71 -1 (RM-346) 501.21.001 v12 (EURO) Download
-
Van 500 feletti SW is, de az NSU nem látja (még?). Más eszközökkel rá tudnám erőszakolni az 501-et.
Fent láttam a GSM és 3G mód dolgot. Ősrégi dolog, GSM módban sokkal többet megy el a telefon mint kettős vagy csak 3G móddal. E90 világított rá a dologra. Ott ez napokat is jelent.
Páromnak vettem egy ilyet karira és belemerültem a dologba. Hu Grey Steel PC kóddal 500-as SW-t talál az NSU, de a nem mondom milyen lapról már elérhető az 501-es is.
Gáz gáz, de az autófókuszt nem tudtam előhozni, erre valaki felvilágosított tegnap, hogy a T betűvel fókuszál. Érdekesség, a teló előző tulaja soha nem tudta meg, hogy a T-vel fókuszál, büszkén írta, hogy az E72 már tud fókuszálni, többek között azért vált meg tőle alig 28 órás life timerrel!
Jó kis telefon. Kicsit gyorsabb a CPU-ja mint az E90-esemnek és látni, hogy pörög a kicsike. Pl a Nimbuzz E71-en gyorsan tölt, E90-en kicsit lemarad. Böngészésben viszont szinte észre sem venni a 368MHz-s CPU-t.^Clown! Ma még megnézem neked. Holnap legkésőbb írok. Mi a baja pontosan? Nagyon pontosan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest