- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
+1
Igaz, írtak már más alternatívákat is, amikre gondoltam. De pl. egy AC/DC is jöhet. De a legegyszerűbb, ha mindenki lehalkítja, és olyan zenét rak be, amit akar. Nincs vita. Sőt a legjobb a szövegelős bemutató.
(#56) mrlujoak
Nem biztos. Leteszed, és távolabbról fotózód, abban a tartományban, ami már elég éles. Aztán akár a telefonon, akár a gépen kivágod. Ezért jó a 8 Mpx. De tény, hogy egyszerűbb az AF. Én se értem, miért ezt a sz@rt erőltetik. Ha nem akarnak egy durva kamerát bele, akkor vegyék elő azt, ami az E90-ben volt. Szerintem amúgy az már bőven jó is.A telefonhoz:
Hát nem tudom. Próbáltam a Meetingen, nem vagyok oda érte. Igaz, nem én vagyok a célcsoport, így csak az alapvető ergonómiai dolgokat említem, amik szerintem gányul vannak megcsinálva. Mindjárt ott kezdődik, hogy nincs 2,5" és kapacitív. Ezekszerint a Nokia nem olvasta a kora '90-es években készült ergonómiai felmérést, miszerint 2,8" alatt nem célszerű a kapacitív technológiát használni. Egész egyszerűen azért, mert nem elég pontos. Oké, fejlődött azóta bőven a technika, pontosabb lett, meg minden... Na de Rusi maga megmondta, hogy bár neki vékony ujjai vannak, mégis oda kellett figyelnie. Most mondjuk, ha ezt én akarnám kezelni a 195 centimmel, meg a lapát tenyeremmel, akkor abból sok jó nem sülne ki. Meg az érintőnek pont az az értelme, hogy nagy(obb) kijelzőméretet tesz lehetőve ugyanakkora készülékben. Így, ilyen méret mellett szerintem marhaság a tapi. Ha már mindenáron touchscreen, akkor mondjuk tüntessék el a navipadot, a gyorsgombokat, az alsó holtteret a gombok alatt, vigyék lejjebb a qwertyt, és növeljék meg a kijelző méretét. 2,8-3" már bőven jó lenne. Szerintem... -
D@niel
addikt
Annyira elut a nehany eve jol bevalt, megszokott zenei vilagtol, hogy nemigaz.... szamtalan videot vissza szoktam nezni, ezt biztosan nem fogom.
Nem az a lenyeg, hogy nekem nem jon be, mert neked pl. igen, csak nem ezt szoktuk meg. Jovo heten egy hard rock megint csak erdekes lenne. Jo az amik eddig mentek, kivetel nelkul hangulatos zenek mennek mar legalabb 4-5 eve, de az ilyen nagy stilus valtasokat szeretnem, ha melloznenk. Amugy a zene alapjan csukott szemmel megmondtam volna, hogy nem Bog vagy Csaba irta a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest