Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    válasz barrasz #1303 üzenetére

    Hát igen sajnos tényleg sokat tipródok. Ennek több oka van:
    1.) Nagyon nehéz eset vagyok!!!
    2.) Mint már említettem, jelenleg 6300-ám van, mait anno nagyon kritikusan választottam ki, hogy fém legyen. (és ez nem úgy fém, mint az E51!! Ennek a váza is, előlapja is fém!)
    3.) a 2. pontból adódik, hogy ehhez képest az E52 nagy csalódás, mert vártam rohadtul a már ismert kiváló tulajdonságai miatt és maga volt a mámor, hogy mindez fémből... Erre nem! Műanyag. Méghozzá lötyögős... :W
    4.) Azért a navigációt én használnám rajta, de többen írták, hogy egy egyébként hibétlan E52 is sűrűn elveszti a gps-t... Szóval asszem még egy szoftver frissítést még várok, de a műanyag ház miatt folyamatosan csóválom a fejemet.... (akár mennyire minőségi is)
    5.) Tulajdonképpen egyszer volt a kezemben E52, akkor is ott állt mellettem az eladó, igyekeznem kellett. Ha lesz időm bemegyek egy nagy trémobilba nyomkorászni egy kicsit, hogy kialakul-e a szerelem :))

    Szóval ennyi.

    Zárójelben jegyzem meg, hogy ha full fémből lenne az egész, akkor nem bírtam volna már ki, hogy ne vegyem meg, akár mennyire rizikós is, hogy hibásat fog ki az ember.... :))

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák