Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
kelepce #11655 üzenetére
"Szerintem a Térkép program indításakor a Hálózat alapú helymeghatározás mutat egy körülbelüli tartózkodási helyet a mobilcellák adatai alapján, majd a GPS ezt pontosítja. A mobilcellás helymeghatározás normál esetben működik ugyan, de mégsem olyan pontos, mint a GPS. Ezért nagy a piros kör. De ekkorát annak sem szabadna tévesztenie."
Pontosan így van. Hogy ekkorát nem szabadna tévednie? Ahol ritkán vannak az adótornyok ott bizony nagyon pontatlan. Ahol sűrűn, ott viszonylag pontos (legajább is sokkal pontosabb).
Annak idején az E65-ömmel a Google Maps (amelyben szintén van ilyen hálózatalapú helymeghatározás) egyszer azt mutatta, hogy Párizs külvárosában vagyok, egyszer pedig azt, hogy LA-ben (vagy San Franciscoban, már nem tudom). -
old rocker
veterán
válasz
kelepce #11622 üzenetére
Az 5800-n 8MB-ot vitt el. Észlelsz valami változást az előzőhöz képest?Mert ha nincs különösebb, én inkább megvárom, hátha ezt is integrálják a szoftverbe.
Az biztos, az 5800 tegnap, frissítés után, közel az ablakhoz se pillanat alatt talált műhódat... Csak abban a teflonban bőkezűbben mérték a memóriát... -
-
old rocker
veterán
válasz
kelepce #9760 üzenetére
Újdonságot én sem találtam,3.03-as térkép rajta volt. A belső memóriám viszont (pont a térkép telepítése után) 28 MB maradt. Megcsináltam a szoftverfrissítést, azóta 40.3 mega, a RAM 45 - ről indul bekapcsolás után, ez elkezd természetesen fogyni használat közben , most 42.5. Gyors, mint eddig, szóval nem tudom ,mik lennének azok a csodálatos újdonságok, de a + 12.5 meg az kellemes meglepetés. A telepítés az ovisuite-al gyorsan megvolt, semmi komplikáció. Az ovisuite-ot viszont változatlanul utálom, míg az E52 .... gyerekek, vigyázzatok nagyon vele, mert az qrvajó.
Ja, és a frissítés után vastagabb lett a hátlap, az egész telefon kapott egy nikkel-vanádium borítást golyóálló mellénnyel, ledkápráztatáscsillpítóval.
-
-
air
nagyúr
válasz
kelepce #8292 üzenetére
Ezt sajna jó pár embernél eljátsza a telefon, többek között nekem is így "frissített". Én bevittem a T szervizbe, és kértem szoftverfrissítést tőlük.Nálunk a cégnél sok E52-t vettek, sajna nem egy időben. A korábbi beszerzésekből származó telefonokkal nincs semmi baj, tökéletesen frissíthetőek. De a december elejei beszerzés készülékei szinte mind ezt csinálják frissítés helyett, és ahogy néztem kivétel nélkül az összesnek "hullámzik" a kijelzője. Rossz szériába sikerült belenyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest