Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
burasu4 #3253 üzenetére
Burasu!
Ezt én is tudom és nekem is így volt! Létre hoztam már vagy 8-szor a postafiókomat. Már majdnem fejből tudom én is az egészet!
Viszont szombat óta, amikor is beette magát a NM a telefonomba, NEM így volt!!!!! Sok egyéb baromság mellett pl ott ahol Te mondod, nem volt olyan hogy "mindíg kérdezzen rá"!! Érted!! Tudtam én, hogy mit meg hogy kell, de nem úgy volt!
Most meggyógyult... Újra géméles szerver címeket adott meg magának, újra "gmail" a fiókom neve (és meg lehet változtatni) és nem az emilcímem.... ééééssssss: újra van olyan csatlakozási lehetőség, hogy "mindíg kérdezzen rá" !
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest