Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker

veterán

válasz YAS-dude #13712 üzenetére

neked, pendejo, tképpen semmi. De, ha nem vetted volna észre -a következő hozzászólásodra reagálva - nem éppen a "hivatalos" munkaidőben reagáltam, avagy írtam azta választ, ami meg úgy bántja a szemecskédet. Gondolom, nem nagyon ismered azt a jelenséget, amikor valamilyen erős szellemi munkában elfáradva kikapcsolódásként valami egész más témába veted bele magad pár percre. Amit írtam a magam stílusában - ami ugye összeegyeztethetetlen a te egybites gondolkodásmódoddal - igen - nem - relevánsan összefügg a telefonnal, csak te hiányában vagy az absztrakciónak. Ugyanis konkrét példákkal azt óhajtottam alátámasztani, mennyire hülye gondolkodásmód honosult meg pont ebben a topikban: egyszer lefagyott a telefon, ergo fostalicska. Miközben mindenre rá lehet mondani, milyen véletlen körülmények is közrejátszhatnak... Leírom, mert lesz@rom, te egy eeePC-ről vagy 6230i-ről olvasod és ínhüvelygyulladásod lesz a sok scrollozástól: A Musza Dag negyven napja c. regény utolsó fejezetének címe így szól: A bennünk és fölöttünk élő ismeretlenek. És ezzel nem valami misztikus, istenhitbeli f@szságra gondolok. De úgy tűnik, valamiféle rendszer mégis van abban, hogy az olyan balfékeknek a legsz@rabb a telefonja, aki kezdettől fogva úgy áll hozzá, megvakul a házikós billentyű alól a szeme világát kisütő ledtől, micsoda gagyi... meg lötyög, nyiszog stb. Valahol itt kezdődött, olvasd vissza. Annyiszor leírtam, az E52 csak elméletben egy kiváló konstrukció - egy-két dolgától eltekintve - csak a hirtelen piacra dobási kényszer következtében a megvalósításba jócskán csúsztak hibák. Innen kezdve vagy egy f@sza készüléket fogott ki, vagy egy nagyon rosszat. Csak képtelen vagy felfogni, hogy egy ember, aki már végig fikázta az összes topikot - neki fos volt az E51, az N95, a 6220C, de legfőképpen az E52 - meghatározta azt, hogy más topikokban is azt írták: nagyon sz@har telefon az E52, qrva sok rosszat írnak róla. Ennek következtében hetenként idevetődik valaki, aki leírja, tanácsot kér, megvegye-e ezt a telefont, mert annyi rosszat olvasott róla. Téged az én irodalmibb sítusom irritál, engem meg ez az egy éve menő, sokszor gyermekded kontinuitás, megvegyem-e, mert azt olvastam, hullámzik a képernyő, ingadozik a térerő, elhalkul, állandóan lefagy, nem jó a navigáció stb. Sokszor kiderült, hogy a hibák (khm...) mögött olyan dolgok állnak, hogy megvette a telefont és tulajdonképp még arra se nagyon vette a fáradtságot, hogy megnézze, mit lehet csinálni a kikapcsoló gombbal. Tisztára olyan, mint a hülyegyerek a vonaton, aaaanya, mijazott? Az, kisfiam, tehéncsorda.... Hoooool? Érdekes módon annak a versenyzőnek a faszakodása nem bántja a szemed, akinek én mobiltelefont nem, legfeljebb csattogós szárnyú tologatós falepkét adnék a kezébe, na, elég profin van összeszerelve? Az sem irritál, hogy a topik mindenütt sz@r, de legsz@rabb az E52-es jellege miatt állandóan ezekkel a gyergyóságokkal jönnek, amihez nagyon vissza sem kell lapozni, mert minden oldalon van belőle; természetesen mindig csak a pro akad a szemecskéjükbe, a kontra már nem. Vannak itt olyan emberek, akiknek szintén nem vált be, le tudták írni kultúráltan és nem agonizáltak rajta úgy, mint Azucéna a Trubadúr c. opera Máglya-áriájában.
    Még egy példát: tegnap este beléptem a gmail fiókomba és totál elsötétült a képernyő, majd újra indult a telefon... Letöröltem róla az általam gyanúsnak tartott, pár napja újra feltelepített BestFsmessager c. programot, azóta ismét semmi bajom a telefonnal. Idegbeteg hangadónk már itt örjöngött volna, hogy micsoda fostalicska ez a telefon... vagyi úgy viselkednek néha egyen-ketten, mint akik még életükben nem kezeltek pécét, vagy az nem fagyott volna le váratlan helyzetekben.
    Összegezve: én befejeztem - örömödre - a topik használatát, mert kevesebb konstruktív javaslatot lehet olvasni, és több gyerekes nyavajgást, ill. az erre adott választ. Azt is unom, hogy mindig akad valaki, aki engem utasít rendre, miközben fel sem merül benne, hogy egy-egy novellám reakció valamire. Behaviorizmus, pendejó, semmi más. Na, szórakoztassátok egymást tovább a hol lehet bekapcsolni, tényleg igaz az, hogy nyiszorog, ha megnyomom a kilencest? jellegű kérdésekkel.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

• -Maci-

addikt

válasz YAS-dude #13712 üzenetére

Ne veszekedjünk!
    Nem akarok kötekedni és senkinek a pártját fogni. Rokker öreg mókus már az E52 felhasználók körében. Megszámlálhatatlan mennyiségű hasznos tanáccsal látott el minket. Irdadtlan sok baromságra is válaszolt már ("hol kell bekapcsolni a telefont?" jellegű kérdések). Az hogy néha hosszabb offos eszmefuttatásba bocsájtkozik néhányunknak színesebbé teszi a fórumot, arról nem is beszélve, hogy egyes írásaival akaratlanul is új ötleteket ad a teloval kapcsolatban...
    Nem részletezem!
    A lényeg, hogy ha nem tetszik nem kötelező olvasni a topikot. Vagy az Ő hozzászólásait.

Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák