Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
leroyclub #14754 üzenetére
Ezen az oldalon [link] van egy programgyűjtemény E52-hez, igaz, fizetősek. Ezek között lentebb megtalálod a Bestcalc programot, 4.95 dollár, Minden igényt kielégítő tudományos számológép.
Fészbükk: én nem használom, nem szeretem. Olyan csókák meg nők jelölnek be ismerősnek, hogy még véletlenül sem találkozhattam vele a rohadt életben sem; s amikor megkérdezem, bocs, de honnan kellene, hogy ismerjük egymást? még csak nem is válaszol a gyökérkeféje...
Menü: igen, ez így működik a szmbiános kategóriában- Ugyancsak kevéssé ismert - én is el-el feledkezek róla - hogy a főmenűt megnyitva nem kell kolbászolni a mappák között. Ha bepöttyented számbillentyűvel, pl. 9 , a 9. helyen álló mappát v. alkalmazást már nyitja is. Ez addig folytatódik, amíg listás elrendezéshez nem érsz. Nem működik: a térképek menün belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest