Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
én tegnap frissítettem. semmi újat nem találtam. és még mindig működik a telefonkönyvben a címkeszerkesztés. nem kicsit para lenne, ha kivették volna, részben ezért vettem ezt a telefont
akos3: amúgy szerintem van benne még két vesszőhiba is, illetve mondat lezáró írásjel...
amúgy ne értem, miért vetted személyes támadásnak, és hogy miért van ez az egész így túllihegve? csak egy egyszerű poén volt, nem is a konkrét hibák jelentették a lényeget. na mindegy, lehet még rajta pörögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest