Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Kíváncsi leszek rá. Legyen minél jobb... Hátha ösztönzi a többieket is fejlesztésre...

-
Nem tudom, miért mondjátok, hogy nincs jó offline navi WP7-re. A Navigon tökéletesen megfelelő. Bejártam vele fél Szlovákiát minden gond nélkül - természetesen offline.
-
Pozitiv dolog.Köszönjük.
-
opeter87
senior tag
Na ez egy nagyon jó hír a Nokia-nak és a WP7-nek is.
Én ugyan eladtam a wp7-es telómat, de ha ilyen ütemben fejlődik a wp7 és a Nokia (is), akkor lehet egyszer (1éven belül) visszatérek a wp7-hez, már csak az 1080p-s videó felvételt kell tudnia a rendszernek (hogy azzal miért várnak ennyit
) -
catroot
veterán
Nagyon remélem, hogy nem csak azt fogják megváltoztatni, hogy kezel offline térképet, mert akkor is igen gyenge lesz...

-
Várjuk szeretettel. Remélem jól használható lesz mindenhol.
-
=Mentor=
őstag
Más oldalon olvastam, hogy feltörték a Nokia Drive progit és bármilyen (Samsung, LG) WP7 telefonra fel tudták rakni... Jó lenne ha egy kicsit erősebb védelmemmel látnák el.
-
nafi
csendes tag
Tehát ezt a programot mondjuk HTCre is fel lehet tenni, ha felkerűl a piactérre?
-
gaben88
őstag
Sztem Androidon ez nem problema, mert ott elerheto a kiraly iGo es Sygic is, mig WP-n eddig eleg gyer a kiraly offline GPS appok szama!
-
3. Sam
csendes tag
Ez lesz ám a jóság-bőség!

Elkelne ilyen az Androidra is a Google-től... Várom a teljes off-line módot! -
korpicschess
veterán
Jó hír.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)