Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
PierNight #209 üzenetére
Angol fórumokat olvasgatva, eddig csak vodás usert láttam(vodás fórumon volt mindez), hogy wifi gond lett volna.
msn(ebuddy) az megy, meg az opera(itt a mobil nézetes facebook szinte olyan mint a program a telón), ezek mennek szépen wifi-n. E-mail-ről nem tudok nyilatkozni, az operán keresztül van használva. Csak a gyárilag telón lévő appok rinyálnak a csomagkapcsolt átvitelért.._Roy_: A sebességgel nincs probléma, egyedül a beállításoknál, mikor az egyik menüpontban vagyok, és onnan vissza akarok jutni a beállítások részhez(pl. beállítások - kijelző beállítások - és innen vissza a beállításokra), akkor gondolkodik kb. 1 másodpercet. Máshol nem tapasztaltam lassulást.
A főképernyőn az az aktív rész 3 részre van osztva, és ezeket lehet állítani, hogy melyik mit mutasson ( a középsőre állítottam a jegyzettömböt, mikor kérdezted.) /ezt az aktív cuccot ki is lehet kapcsolni/
Kamera minősége, hát, emlékképek készítésére jó, többre nem igen. Volt 1-2 kép, amit feltennék, de most épp nincs a gépem, majd lehet felrakom, ha van rá igény.
A beszélgetést még nem volt alkalmam kipróbálni, de szerintem nem is nagyon lesz használva ez a része(mutterom hallássérült)
A teló még sosem fagyott nálam. Tettem rá 1-2 játékot is, szépen futtat mindent.(gyorsabban mint a volt lg arenám)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest