- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Te vagy a Nokia, és vagyok a T-Mobile
Te: Ki kellene már hoznom nekem is valami dual slimes telefont, mert már mindenki kínai mobilokkal szaladgál, én meg mehetek vissza lassan a balettba ugrálni. Beveszed a választékodba?
Én: Ezt a szart? Két fillérért nem tudom eladni, aztán meg beleteszik a köcsög Vodások kártyáját, és majd fogadja a hívást az én hálózatomon, a kimenőkért meg a Vodának tejel. Szó sem lehet róla, mit képzelsz. Csinálj inkább olyat, ami csak úgy csinál, mint ha bontaná a vonalat, de tovább számláz.
Te: A fene egye meg. Érintősöm már van, zenélősöm már van, okosom már van, mégis lenyomnak. Csak kellene valami ami legalább dual-sim-nek látszik, hátha megveszi a paraszt.
Én: Tiltsd le az egyik sim-et akkor (a Vodásat)
Te: OK, akkor ne lehessen egyszerre használni őket. Úgy sem fog váltogatni senki, csak villog majd, hogy dual slim.
Én: Akkor ezt megbeszéltük. Még egy csík kokó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory: Nikke
- EA Sports WRC '23
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest