- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Te vagy a Nokia, és vagyok a T-Mobile
Te: Ki kellene már hoznom nekem is valami dual slimes telefont, mert már mindenki kínai mobilokkal szaladgál, én meg mehetek vissza lassan a balettba ugrálni. Beveszed a választékodba?
Én: Ezt a szart? Két fillérért nem tudom eladni, aztán meg beleteszik a köcsög Vodások kártyáját, és majd fogadja a hívást az én hálózatomon, a kimenőkért meg a Vodának tejel. Szó sem lehet róla, mit képzelsz. Csinálj inkább olyat, ami csak úgy csinál, mint ha bontaná a vonalat, de tovább számláz.
Te: A fene egye meg. Érintősöm már van, zenélősöm már van, okosom már van, mégis lenyomnak. Csak kellene valami ami legalább dual-sim-nek látszik, hátha megveszi a paraszt.
Én: Tiltsd le az egyik sim-et akkor (a Vodásat)
Te: OK, akkor ne lehessen egyszerre használni őket. Úgy sem fog váltogatni senki, csak villog majd, hogy dual slim.
Én: Akkor ezt megbeszéltük. Még egy csík kokó?
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest