Új hozzászólás Aktív témák
-
Pavlo
aktív tag
Nincs gond, én sem bántásnak szántam a hozzászólásom.
Nekem az az álláspontom ezzel az egésszel kapcsolatban, hogy egy eszköz akkor jó ha arra lehet használni amire tervezték. Ezért használok fényképezésre fényképezőgépet, videó rögzítéshez kézikamerát, FM rádiózáshoz autórádiót vagy HiFi berendezést. A trend azt diktálja, hogy ezeknek az eszközöknek ezt mind tudniuk kell. Nem vagyok ellene, de ne akarjuk azt, hogy egy alapjában véve telekommunikációra tervezett eszköz mindenre alkalmas legyen. Ezek erősen kompromisszumos megoldások.
Számomra a telefon munka- és családi kapcsolatok fenntartására szolgáló eszköz. Tehát: telefon, mail, sms.
Az árról pedi az a véleményem, hogy azt először a gyártó lövi be egy szintre és majd kiderül, hogy életképes-e az ajánlat. A végleges árat úgyis a piac határozza meg. Két dolog lehetséges: egyes emberek a világ minden pénzét is megadnák erejükön felül egy társadalmi státusszimbólumként számon tartott mobilkészülékért (tudjuk mire gondolok), így a gyártó azt kér érte amit éppenséggel még nem szégyell, vagy a túlzott önbizalmából visszavéve lentebb pozicionálja a számla végösszegét.
-
monti0222w
addikt
Úristen, idén jelentek meg igazából, mit vársz el tőlük, összeraktak egy szerintem jó telefont jó hardverrel, stock droidal fém házzal, megfelelő kamerával amivel bőven lehet mobil fotózni.
Vannak hiányosságai mint mindegyik más telefonnak, s nem hiszem hogy egyből lehúzzással kell kezdeni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest