Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #5582 üzenetére
Lassan már sehol sem merek megjelenni, mert kiderül symbian telót használok és onnantól elszabadul a pokol. Jó kis nyugis topik az tele elégedetlen vásárlóval. Senki nem kérte hogy kiselőadást tartsanak nekem a symbian halálának okairól, meg sajnálkozzanak amiért ebben a betegségben szenvedek.
Nekem az jött le a Nokiára most sokan nagyon dühösek. És persze jó valakin ezt levezetni. Egy biztos az aláírásomat nem fogom senki kedvéért letörölni.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5582 üzenetére
Nekem volt már hogy fagyott de ez a recsegés nekem is új
A lumia 920 nem csoda hogy recseg elég megnézni a szétszerelős videóját youtube-on, a porosodásnak is hasonló okai lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest