Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Új divathullám.
(#6014) boletus: Én meg vennék. Mióta elhagytam esz érte a fene.
Ha megválnál tőle valamennyiért pü-ben folytathatjuk. Már kezdek belejönni.
(#6015) süti5: Vagy, csak egy gondolat, ez is olyan mint mikor történik valami a rendszerrel és csak mélyreható újrahúzás után oldódik meg, mert nagyon bevésődött egy hiba valahová?
Ha ugyanazt az microSD-t használjuk te és én, akkor annak jónak kellene lenni-e. Én ráadásul piacon vettem, talán kínai beszerzőktől. Egyébként most lenne kedvem jönni a szokásos dumámmal a rendszer kapcsán, hogy.....eltér a tied és az enyém......hagyjuk, mert a mestert nem akarom idegesíteni. Tény és való a symbian nem egy tökéletes, de a többi sem az, mint olvasgatom sokszor, és nekem még mindig ez kell mint más a hibáival együtt is.
Feltornáztam a C-t 279MB-ra. Figyelek!
(#6016) siofok00: Engem inkább a hideg és az eső zavar.
(#6006) SymbianOS: Mégegyszer ezer köszönet a cikkhez.
Kár hogy ide nem linkelted be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SzoftverPremium.hu
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest