- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badni
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap újrahúztam a Symbiant a telefonon.(113.010.1508)
A probléma az, hogy nem akar futni a Belle Extra Buttons v4.0.
A telepítés leáll azzal, hogy a tanúsítvány lejárt.
Ezzel mit lehet kezdeni?Illetve, ha új email fiókot akarok beállítani, leáll azzal, hogy nem sikerült csatlakozni a levelezési kiszolgálóhoz. Ez mit jelent pontosan? Nokiáék leállítottak valamit?
Legutóbbi újrahúzáskora, cirka egy éve még simán be tudtam állítani a gmailt.Van olyan, akinek viber vagy facebook messenger fut a telefonon?
Végül pedig az Opera Mini-t valaki meg tudná osztani velem? -> Szerk: megoldódott!Köszi!
Szerk:
Ja, a whatsappot is csak úgy tudtam feltelepíteni, hogy átállítottam a dátumot a készüléken 2012-re, majd mikor lefutott a telepítő, és megtalálta a frissített whatsapp telepítőt, akkor vissza kellett állítanom, hogy feltelepüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest