- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Az van, hogy gyakorlatilag nekem még az ujjlenyomatolvasó sincs beállítva. Se kód, semmi nem védi a telómat. Leszoktam zárni a kijelzőt szépen, de ennyi.
Eddig ha felemeltem időt dátumot meg értesítéseket mutatta. Most annyiban változott, hogy kitolja elém az értesítések tartalmát is. Az viszont nem oké, hogy felemelem a telót és kiold. Sokszor csak az idő megnézése miatt emelem fel.
Mikor lefrissítettem és szorongattam kezemben a buszon, nem értettem, hogy lezárás után miért tárcsázok mindenkit is, és miért akarok minden lehetséges platformra postolni
Dark Theme jó hogy lett, de a notification bar (szürke) illetve a hello google widget (fehér) maradhatott volna. Így most mindkettő fekete, de el tudom viselni, majd megszokom.
Egyébként csak engem zavar, hogy az új 7.2 nehezebb és nagyobb lett ehhez képest? Pedig ez a méret és a hozzátartozó karcsúbb hardver (ami amúgy bőven elég és nem fogyaszt sokat) nagyon jó párosítás, akkuidő is nálam bőven jó.
-
FunPro
őstag
3D-s üvegért az jó ár volt.
Amit én rendeltem az 100 nem lesz olyan. Csak azért vettem meg, mert a tok mellé még lett volna 1000 forint szállítási költség, így kb. ugyan ott lettem volna, mintha máshonnan rendeltem volna egy elmegy üveget.
Sajnos idehaza elég gyér a választék ilyen téren. Amit idehaza eladnak 3000 forintért, azt jobb esetben 500 rosszabb esetben 1000 forint ebay-en.
Minőségi cucc nem is nagyon van, vagy tényleg ilyen 4-5+ ezrekért.
De majd ha megjön, többet tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest