- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Jó hát, bármi elromolhat, ami el tud romlani. Retteghetek minden lépésemnél, bármikor a fejemre eshet egy zongora. Engem az zavar, hogy nem egy kisebb bugról van szó és úgy látszik nem csak egy bizonyos frissítésnél jön elő.
Azért ilyet nem sokat látni, ráadásul küldheted jó messzire megcsináltatni, mert nincs a szomszédban Nokia Care (fene tudja mi volt a neve, és egyáltalán létezik még?), és már mindent postáznak, se csere telefon se semmi. Nem akarok itt a régi szépidőkkel jönni, mert akkor meg más volt az aktuális probléma, de hogy itt nekem napokra telefon nélkül maradjak az nem opció sajnos. Még nem volt garis ügyintézésem, de gondolom így működik, azért javítsatok ki ha tévedek.
-
-
Kube
senior tag
Én sem akarok senkit se rábeszélni a telóra, csak próbálok saját tapasztalat szerint kicsit érvelni mellette.
Nálam se tok, se fólia 2-3 hónapja így hordom. Abban egyetértünk, hogy fogásra bár prémium, viszont életveszélyesen csúszik, szóval oda kell figyelni, ez nem az a kapkodós telefon. Lumia 830 is szintén prémium anyagból volt fém keret meg minden, de fogni tok nélkül nem volt a legjobb. Mondom ezt úgy, hogy most egy Motorola moto x váltottam le (kiöregedett), aminek a hátulja frankó gumibevonatot kapott és átértem a kijelzőt is az ujjammal. Itt kétszer is meggondolom, hogy utcán mozgás közben előkapom-e.
A teló nálam csak gyorstöltés közben fűt (nem játszom rajta sosem). Az elején csináltam egy 100 ról lemeírtős majd feltöltős kört, a kijelzőidőt nem mértem pontosan, de sok volt. Egy 60fps videót indítottam el legnagyobb fényerővel.
Tudom használat függő, de nálam 100%-al 2 napot lazán elmegy, főleg írogatok, instát meg fb-t pörgetek adaptív fényerő mellett.
-
Kube
senior tag
Azért azt meg kell említeni akksi terén, hogy a hasonló 3000 ezres kaliberűeket messze felülmúlja a takarékos hardver miatt. Emiatt kicsit kevésnek tűnhet, nálam ennek ellenére 2 napot elmegy.
Egy kicsit drágább valóban a hasonló teljesítményű "kínaiaknál", viszont kézbe fogva azért érezni a különbséget. Én emiatt nem sajnáltam rá a plusz pénzt, fontos volt számomra az anyag és összeszerelés minősége.
Márkája válogatja szerintem ezt a ledes kérdést, eddig még nem is volt olyan telóm amin lett volna. Annyiban más, hogy nem a ledet veszed észre, hanem a notification ikont, így nekem nem hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Crypto Trade
- Mobilinternet
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest