- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #38 üzenetére
Auto HDR valóban nincs. Mondjuk P9 esetén meg tudom érteni, Honor 8-nál nem néztem ezen rövid idő alatt, hogy hogyan viselkedik képminőség gyanánt az éles fény és sötét váltakozásnál. P9-nél nem érzem szükségét a HDR-nek. Panorámafotót ilyen gyakra készítesz, hogy ahhoz is kellene neked shortcut?
Mondjuk P9-en van olyan funckió, hogy hangerő kétszer le, és máris kamera alkalmazásban vagy. Jóval gyorsabb mint feoldani, és külön indítani. Ez a gyors indítás nekem jól jött Görögben -
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #35 üzenetére
Milyen telón találtad kényelmetlennek a panorámakép készítését EMUI alatt? Azt én is utáltam készíteni, mert mindig körülményes volt, erre most pár hete Görögországban rávettem magam, hogy kipróbáljam Huawei P9 alatt is, és annyira egyszerű, hogy az szinte hihetetlen volt. Pedig gyári alkalmazás volt EMUI alatt. Semmi szenvedés, hogy csipog a telefon, hogy a hova mozduljak és mennyit, hogy folyamatos legyen. Egyszerűen csak körbefordultam, és voilá, szépen megcsinálta. HDR-el sem kell szenvednem, mert szerencsére csak igen komoly esetben nem elég a két kamera, úgyhogy én még sosem használtam a P9-nél a HDR-t.
Jah hogy Honor 8, most nézem. Pedig szerintem ugyanaz az alkalmazást használja panorámára is.
Mondjuk a Honor 8-amat én is gyorsan eladtam. Kb 3 hetet volt meg. Borzalmasan csúszós kütyü volt, úgyhogy mennie kellett. -
-
Shyciii
veterán
Szerintem a saját galéria, saját zenelejátszó sem fontoskodás, mert a gyári alap android zenelejátszója, vagy hívjuk Google Play-nek egy hulladék. A galéria vagy hívjuk Fotóknak, ami ugye a Google Photos szintén kuka. Ezeknél csak jobbat lehet csinálni, és hálistennek gyári szinten is csinálnak jobbakat, mint ami alapból be van építve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest