- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Silkó #140 üzenetére
Én úgy 3-ból 1-re tippelnék inkább, a Xiaomi telefonok megtalálhatóak a Media Markt-tól kezdve az Auchan-ig. Tehát aki telefont keres, már eleve szembetalálkozik vele.
A márkanév ismeret szép dolog, kár, hogy pont az olcsóbb telefonok között a "régi" márkák, mint a Samsung vagy az LG erodálták el a legjobban a nevüket a szinte használhatatlan, anno 512MB/2 vagy 4GB, majd 1/8GB-os androidos telefonjaikkal. Ezzel szemben ha ma szinte bárhol, bármelyik telefonkereskedésben megkérdezel valakit, hogy jó és használható, olcsó telefont szeretnél, melyiket ajánlja, rögtön bedobják, hogy Xiaomi Redmi 4A. Vagy ha phabletet, akkor Redmi Note 4.
-
A Oneplus mióta ad 2 éves támogatást?
A Oneplus 3/3T-hez konkrétan a legutóbbi stabil OOS verzió (4.1.6) még májusi android biztonsági frissítéssel rendelkezik, és a Oneplus hivatalos fórumán a 'hivatalos' visszajelzés alapján ők eredetileg nem is akartak az Android O alapú verzió előtt új stabil verziót kiadni...
A Oneplus abból a szempontból jó, hogy "büntetlenül" lehet bootloadert nyitni, nem vész vele el a garancia.
@Vincze1: Kár, már majdnem megdicsértem a Nokiát, hogy ha ez igaz, az milyen szép lenne. De ezek szerint ez is csak vágyálom.
-
Pont ez az, hogy a Galaxy Mini egy hulladék volt, azért vették, mert adott árkategóriában nem volt jobb ajánlat.
A Xiaomi telefonjai viszont nagyon-nagyon messze vannak a hulladéktól, konkrétan a felhasználók elsöprő többsége elégedett vele. Tehát nem csak árban, de minőségben is hozzák azt, amit a felhasználó elvár tőle.
-
A vaku villantása egy pótcselekvés a szememben, nincs értesítési LED, nincs always-on kijelző, de hát valami figyelemfelkeltő kellene... hát izé, ott a vaku, az jó lesz majd a felhasználónak...
A kedvencem az, amikor a moziteremben nekiáll valakinek a iPhone-ja stroboszkópként villogni, mert hát lenémítani lenémította, de attól még a telefonja jelezni fog...
-
Dunno, nekem Oneplus 3T-m van, a páromnak Huawei P9, mindkettőn van értesítési LED. Szóval nem tudom milyen kínaiak azok, akik szerint Európába nem kell értesítési LED, de azért korántsem lehet általánosítani.
Nekem pl. nagyon hasznos, mert a LED színéből tudom, hogy "csak" egy Viber üzenet vagy céges e-mail, stb. érkezett, és ha szelektív némítás van, nem csilingel folyamatosan.
-
Hátttt.... Egy 80e Ft-s telefonból kihagyni az értesítő LED-et?!?
Ha még egy Always-On kijelző lenne legalább, hát egye fene, oké. De itt semmi ilyesmiről nincs szó, csak spúrságról.
A másik a 3000mAh-s aksi. Most komolyan, egy picivel nagyobb nem fért volna el?Viszont igazából ez az a két dolog, amibe tényleg bele tudok kötni, a többi szempontból rendben van a készülék. Jól összerakott, masszív készüléket nyilván drágábban lehet csak legyártani / eladni, mint mondjuk egy Redmi esetében. De a Redmi-ben nagyobb az aksi és van LED. Vagy ott van a Huawei P9 Lite / P10 Lite, olcsóbban, erősebb SoC-al, LED-el, igaz ugyanekkora aksival.
Szóval továbbra se érzem azt, hogy hú, de jó választás lenne. Sajnos kezdek kiábrándulni a Nokiából, ha ez a nagy visszatérés...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest