- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-o-t-y
tag
jézusom, ezt nehéz lesz nagy számban értékesíteni, mert azon kívül hogy csúnya, semmi különleges nincs benne.
http://instagram.com/_doublez_
-
Jadro
veterán
Ááá ez így nagyon nem. Ennyiért ott az E71 ami simán jobb vétel. Kinézetre is és csak a wlan miatt is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dottore
addikt
Az OVI-névjegyzék nézet az miaz?
-
kelzsoca
félisten
Ez valami vicc?
Csúnya, igénytelen, buta készülék
-
iwii
csendes tag
Hát ez bűnronda! Mint autóknál az előző Multipla
-
nagyúr
WLAN nélkül 70-ért ezt a rondaságot szerintem a kutya se fogja megvenni.
Més que un club!
-
Zsolto
őstag
Ehem... hát ez tényleg nagyon furcsásra sikeredett, a gombjairól ránézésre látszik, hogy vacak használni őket, mert egybefolynak, az ujjadat semmi nem segíti a tájékozódásban.
A formája látszatra nagyon kretén, a kezelése pedig iszonyat lehet, ahogy Bog írja is, a sok fogásváltás, csúszkál, a kézben... bukó.Hö, viszont a Nyúl utca sarkáról nagyon szép a kép, Bog, mit kerestél erre mifelénk?
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
pepe1970
tag
Mindig ajánljátok ezt az ndrive navi szoftvert, lehet ezt kapni valahol? Én sehol nem lelem.
-
littlelion21
addikt
Rég láttam ennyire elszúrt konstrukciót.
-
Bounti
aktív tag
"a Nokia nem gondolt bele ezúttal, hogy az előlapi számbillentyűk lehagyásával, illetve az érintőképernyő hiányával együtt egy nem túl felhasználóbarát eszközt préselt ki a gyárkapun"
Mégis el fogják adni, mert Nokia.
És meg is vesznek annyit belőle, hogy aki ezt tervezte, és aki engedélyt adott rá azt sem rúgják ki. Minden készülék árazásánál arra operálnak ami a 3210 miatt maradt az emberekben: Nokia? akko Jó.Nem mondom, hogy nincsenek jó készülékeik, de itt az Arénán is kiderül majd minden tesztben, hogy ugyanazokat a funkciókat, vagy még többet kínál sok-sok gyártó olcsóbban, vagy sokkal többet ugyanazon az áron.
És akkor kihoznak egy ilyen cuccot, ami drága ahoz képest, hogy mit tud (a kinézet szubjektív).
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Bounti
aktív tag
Én csak azt mondom, hogy a Nokia az a gyártó aki már régóta "abból él" (ez túlzás persze), hogy milyen jó telókat gyártott régen, és most ezért adja drágán a mostani készülékeit.
Persze a többi gyártó is megkéri a készülékek árát, én sem hiszem, hogy veszteséges lenne bármelyikük.
Én az ár - érték arányról írtam, ami szerintem a Nokiánál kicsit elszállt.Példaként az egyik havert tudom megemlíteni, akit, miután véletlenül összetörte a Nokia telóját, én is elkisértem vásárolni. A boltban végignézte az öszes telót amire az anyagi keretei felhatalmazták egy Samsungra egyenesen azt mondta, hogy kiválló, de aztán ugyanazt a Nokia tipúst vette meg. Pedíg drágább volt kb 4 e FT-al. Nem, nem a megszokás miatt. Ő maga mondta, hogy szívesen használná a Samut is, egyszerűen azért vette meg, mert "mindenki azt mondja ha telefon akkor Nokia". Nála múkodik a reklám, meg a tömegpszihózis.
Na ennyi...
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Mr.Csizmás
titán
gnómfon rulez!
Bog A végén az értékelést nem lehetne összeadni?
szerk.: mármint ilyen %-os vagy xx /100 pont értékelést kanyarítani belőle.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bounti
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #16 üzenetére
Jó a kérdés, bennem is felvetődött már. (nekem sem megy a matek, no meg nagy macera lenne összeadni)
[ Szerkesztve ]
-
nrgia
őstag
Lehet én vagyok perverz, de ez nekem tetszik...mármint ami a külcsínyt illeti...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
attisx
addikt
Nem akarom védeni a készüléket (szerintem is egy vicc), de azért a teljes képhez az is hozzátartozik, hogy ezt eredetileg, "Surge" néven, az amerikai AT&T szolgáltató számára tervezte a Nokia. Pl. ezért is hiányzik belőle a wlan. Csak aztán úgy döntöttek, hogy függetlenként is piacra dobják, és persze újra gyúrni a specifikációt már lusták voltak.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Z-o-t-y
tag
-
amanoba
őstag
tetszik, még mindig, lehet én is defektes vagyok..
igazából mindent tudtunk róla a specifikáciokbol eddig is, nekem ami igazán meglepi, az a hátlap alatti 1500-as akksi.
wlan hiánya természetesen a legnagyobb hiba, sajnos az eredetileg szolgáltatoi kinálatba tervezett készülékek ilyenek. (pl 6650)
viszont a billentyüzetet nem értem, miért rossz, nekem képröl kényelmesebbnek tünik, mint az e71-é.
az ára meg ugyis esni fog, hatalmasat, mert nem lesz rá kereslet...akkor lecsapunk!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Vtwo
senior tag
Ennek a telónak mi értelme volt?
Mert én nem bírok rájönni -
Fancy-boy
addikt
Pár hónap és szerintem nagyon olcsó lesz, de tényleg ocsmány
-
Móci
addikt
Ocsmány, funkcionalitásra muha-muha... miért?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
BloodRay
veterán
Esetleg még az anyaghasználatot is elronthatták volna, úgy lenne az igazi...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Beerwolf
senior tag
Azért kiváncsi leszek arra a hozzászólóra akinek ez tetszik.
Szerk.: Jah,hogy már volt is ilyen
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Azt az eget, de ronda készülék.
Ez mikori darab? 2000?[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
Champipi
aktív tag
Ez nem túl magyaros az én szememnek: "lentebb fog esni"
Inkább: "lejjebb fog esni", nem? -
Bounti
aktív tag
válasz Dare2Live #34 üzenetére
Neked mi jelenti az okos -jelzőt? A symbian oprendszer? Mert érintős van egy pár, amik felruházhatók okos -jellemzőkkel (pdf és dokumentumok kezelése, wifi, navigáció, stb...)
Én nem vagyok nagy szakértő... azért kérdezem...
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Dare2Live #35 üzenetére
Ezt konkrétan nem, csak ennyit: "Na igen itt az igazság.... eredetileg nem is akarták Europában piacra dobni.... kár, hogy ezt az apró dolgot a mobilarena elfelejtette megemliteni."
És ez az ami nem tudom mit változtatott volna a készülék végső értékelésénél, vagy csak a potenciális érdeklődők számára miféle jelentősége lett volna.
Engem mint vásárlót marhára nem érdekel mire szánta eredetileg a Nokia. Maradtak volna azon a piacon és akkor nem égtek volna itt ekkorát."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
joey04
titán
Hát, nekem külsőre tetszik. már a kezdetektől fogva tetszett.
de a belső az hulladék lett megint. Nokia összekaphatná magát ez nem sok semmi amit mostanában alkot. az n900tól sem kell hasra esni, számomra az sem igazi újdonság, csak hogy telefon funkciót kapott az az extra -
<NewL>
addikt
Höh,ez elég hülyén néz ki már az első képeken is idiótán nézett ki.
Pont azt nem lehet vele amire ki lett találva,egyébként ez a balra eltolást szerintem a kijelző okozza,valamiért hiába középen volt a kijelző az E75-ömön mégse volt kényelmes,főleg nem a 3 soros gombelosztás,ott túl messze voltak a karakterek,széles volt. Így 4 sorosba szerintem kényelmesebb lehet (?) de mégsem.Eddig nem is figyeltem,de pl a "régebbi" Nokiákon (E75) volt msn?
Túlságosan megszoktam lehet a NimbuzztEzt a 2.4"-es kijelzőt meg már lassan hanyagolhatnák. (3 éve nagyobb kijelzőket használtak) Vagy annyit csináltak ,hogy nem férnek tőle,rakják bele valamelyik 2-es szériásba.
Nincs benne wlan? ...veszélyes hulladék...kuka!
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
blueMerle
veterán
Nemrég még én is sikítottam a WLAN hiánya miatt egyes modelleknél, de amióta 6 euróért havonta FLAT azaz valóban korlátlan netet ad az O2, ráadásul FUP nélkul, nem sír a szám
Egy biztos: ebből egy darabot nem rendelek mert ilyen külsővel ezen a vidéken ez eladhatatlan.
-
littlelion21
addikt
Most néztem csak, 1év GSM garival 65k
-
madarasz92
őstag
Szerintem nem nagyon találta el ezt a telefont a nokia..
Ha még lenne benne WIFI azt mondanám nem rossz..
De igy.. -
plus44
veterán
Ki engedte ezt ki a tervezőpultról? Nagyon ronda.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dare2Live
félisten
"Engem mint vásárlót marhára nem érdekel mire szánta eredetileg a Nokia. Maradtak volna azon a piacon és akkor nem égtek volna itt ekkorát."
Akkor ez nem a te készüléked. Ja és mert nem a tied vagy nem látod a célközönséget szerinted égés. Szerintem meg a mentalitásod az égés.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Ricardo
titán
Ezért az árért a kutya sem fogja vinni. Ha a töredékéért árulnák, akkor lehetne egy alsó szegmensbe szánt qwerty, de ebben a kategóriában esélytele. Szerintem még az sem segít rajta hogy Nokia, mert házon belül is van jobb (Jadro említette pl az E71-et).
-
Cyberb0b
tag
Ez se lesz sikerdarab nokia bácsinak. Részemről is a két indok: írtó csúnya, ha 10ezer lenne még talán taps a teszthez
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.