- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4R$()n
tag
válasz
blueMerle #520 üzenetére
A Vista reinstall elképzelhetetlen, nem rég raktam újra, nincs kedvem megint, meg aztán elég sok dolog van a gépen, meg igazából nem is életbevágóan fontos a PC suit, mert úgyis adatátvitel módban használom a telót ha rádugom a gépre és a total commanderben másolgatok rá. A szoftverfrissítés viszont még mindig izgat, de még gyors a teló mint a villám és igazából kár lenne hozzá nyulni, szóval majd ha belassul a teló akkor visszatérek a PC suit os témára
-
L4R$()n
tag
válasz
blueMerle #510 üzenetére
A gyári adatkábelt használom, a gépem minden USB nyílásába bedugtam már ... (az adatkábelt XD
)
de semmi. Majd megpróbálom telóról frissíteni, nemtudja valaki, hogy kb hány megát szed le a netről? T-Mobilnál nem tud senki olyan kártyás csomagot, amiben az internethasználat ingyenes, csak van mondjuk 1000 Ft havidíja?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
blueMerle #76 üzenetére
Hali.
Én Pl. Teljesen egyet értek veled.
N82-t használok.
És nemegyszer volt már rá precedens ,hogy bizony jól jött a wifi és az éppen elérhető nyilt hálózat.. Minden nagyobb túristaközpontban is tucatnyi nyilt hálózat van. És arra nagyon elég ,hogy ne keljen a laptopot cipelnem. Azt a pár email-t amit el akarok olvasni, azt telefonon is eltudom..
Nameg pl. a Hálózati megosztás. Nem kell az adatkábellel vacakoln a multimédiás tartalmak átmentéséhez.
(a Kamerája meg pont elég ahoz ,hogy munkákat lehessen dokumentálni) -
-
Hessler
csendes tag
válasz
blueMerle #69 üzenetére
"Akkor ezek szerint a HSDPA, UMTS, GPRS meg tul. képpen minden adat-mobilkommunikációs interfészt ki lehet hagyni."
Szerintem erről nem írtam, de még egyszer: CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET ÍRTAM LE!!!
"Az 5 megás csodaoptika bezzeg fontos, ezzel kell megörökíteni a nyaralást. Ez a legfontosabb.
"
Szerintem erről sem írtam, de mindegy, akkor ezt is leírom mégegyszer: (CSAK SZERINTEM) szebb képet csinál mint az N95 8GB.
-
csumpa
csendes tag
válasz
blueMerle #71 üzenetére
Ha az e-mail több mint 3 mondat már görgetni kell nem keveset ami annyi idő míg otthon elmész a gépig és ott nézed meg.
Én a melóhelyen és az otthonon kívül igen kevés ingyen wifilelőhelyet találtam, e két helyen pedig általában amúgy is a gép elött ülök
Lehet hogy bennem van hiba, de a youtube videók mentek kb 1 hónapig, töltöttem le aktívan wifin keresztül, (izzott is a teló hátulja az aksikapacitás meg szemlátomást csökkent) az Emtube forgatta animálva a giroszkóp segítségével, minden nagyon pompás volt, míg egyszercsak nem működött tovább. Keresni lehet, de nézni, letölteni nem, csak forog az a kis fehér csillag de nem történik semmi. Próbáltam újrarakni a progit, formázni a telót (N95) de nem segített. Talán egy szoft frissítés kellene, de annyira nem érdekel..
Mivel sokszor olyan helyen szeretnék internetezni ahol nincs wifi, ezért előfizettem egy alap mobilinternet csomagra (80Mb) amit kb félig használok csak ki, ezért otthon a kishelységben se nagyon foglalkozom vele hogy melyik hálózatot használjam.
Tehát én is azt hittem hogy wifi hüdejó, de a gyakorlatban nem nagyon használom.
Különben is, ott van az N78, sokkal jobban néz ki szerintem mint ez és csak annyival "rosszabb" hogy 3mpx-es, ami mint tudjuk lehet hogy inkább előny (sokak szerint)
Úgyhogy aki panaszkodik itt a wifi hiányán az a Megapixel-marketing áldozatává lett csak nem tud róla
-
csumpa
csendes tag
válasz
blueMerle #69 üzenetére
Én is kevésnek találom a 240×320-as kijelzőt ehhez a tudáshoz.
Jó a böngésző: szinte minden oldalt megjelenít, de rengeteget kell scrollozni, ami sokat ront az élvezeten. Jó lenne már továbblépni mondjuk a 320×480-ra, ha a vga még odébb is van és akkor a wifinek is több értelme lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest