Új hozzászólás Aktív témák

• pubi67

csendes tag

válasz csab2 #611 üzenetére

:R Szevasz csab.Probáld meg a vezérlőpult-prog hozzáad vagy eltávolit ba eltávolitani a suite-t,majd nézd meg a commanderbe a C -Windovs mappába a Prefetch nevü almappába hogy maradt -e benne belőle.Ha igen akko onnan is töröld.Ezután telepitsd ujra a suitet.Akkor elméletileg csak ikonrol indul-nálam legalábbis igy volt.Már nem használom a suitet,mert blutot kapcsolatom van,mivel 4 -féle telo van a családba és nem akarok a kábelekbe megfulladni.Mindent blutoton használok-suite nélkül.Ugy teszem a telora a mpeg4 videot -a zenét- a képeket-a játékot-térképet-szotárt stb.Megtaláltam a modját hogy a suite nélkül hogy tudok a gép és telo között blu-val kapcsolatot teremteni és oda-vissza fájlátvitelt csinálni.A Suite nekem csak a szooft frissitéshez kellene,azt meg csak szakemberrel csináltatom-ez nálam TABU.Amugy meg kaptam választ a nokiátol hogy miként maradhatott ki az ébresztési hangerő a legtöbb nokia telobol,és ők is csodálkoztak képzeld hogy tényleg a mérnökök kifelejtették.Feladó: ContactCentre.Europe@nokia.com
    Címzett: pubi67@freemail.hu
    Tárgy: RE: Nokia telefonok vagy tartozékok
    Melléklet:
    Tisztelt Uram!

Jeleztük a kérést a programfejlesztőknek. Pontos információnk a következő szoftververzió tartalmáról nincs.

Üdvözlettel
    Nokia Ügyfélszolgálat

Elkérték a teloszámom-és értesitenek mikor lesz benn a szoftverbe az ébresztési hangerö.

Új hozzászólás Aktív témák