Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Az e-mailhez az Értesítések menüben nincs beállítás? Vagy az csak közösségi hálózatokra vonatkozik?
Ez a kijelző vibrálás elég érdekes, a miénk egy sim-es és abban nincs vibráció. Lehet összefüggés a SIM-ek számával?!- ha az egyik SIM-en adatforgalmazás történik, a másik SIM-et ledobja a hálózatról (!)
Nagy dilemma volt, most már ezt is tudjuk.Akku jobb lesz szerintem, bár elég hardcore user vagy, lehet nálad nem, de itt 2-3 napot vígan elcsiripel.
-
meroly
veterán
Hát ha hiszed ha nem a második leggyakrabban használt funkció a zseblámpa a 3720-amban. Én pl azért hogy odapillantsak valahová vagy benézzek az ágy alá nincs-e ott egy lego darab vagy csak egyszerűen valahol a sötétben világítani inkább nyúlok a zseblámpához mint a villanykapcsolóhoz és nem a spórolás miatt, hanem mert az kéznél van. Volt hogy könyvet olvastam mellette.
-
meroly
veterán
válasz
Forestal #346 üzenetére
Ebben a videoban 8:21-nél én úgy látom hogy kikapcsolhatóak a funkciók és a fő sim-et nézi ráadásul.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Dotahpakeb #316 üzenetére
Ha a samu s5610 nokia lenne már nem járnék ide
Na jó igen, de akkor nekem meglenne a tökéletes telefon, hogy az milyen gyönyörű képeket csinál bakker! -
meroly
veterán
válasz
Dotahpakeb #314 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek, még az igényeink is nagyjából ugyanazok.
-
meroly
veterán
Nos kézhez kaptam én is a céges 301-esemet, jöjjön egy rövid írás róla.
Külső
Ahogy már előzetesen megszemléltem MM-ban, csak megerősíteni tudom hogy nagyon jól össze van rakva. Egyszerűen jó kézbe fogni, masszív, nem recseg ropog és az éles szélek miatt tartása is van. Egyedül egyik oldalon volt kicsit nagyobb a rés a keret és az előlap találkozásánál, tehát nem is az akkufedélnél, de ennyi bőven belefér. Telefonálni is kényelmes vele, jó széles, van mit fogni, az éle különösen tetszik ebben a pozícióban is.
Gombok kényelmesek, a zongoralakk bevonat ellenére nem csúsznak, félre nem is nyomtam vele. Nincsenek túlságosan külön, így a jobb felső funkciógomb megnyomásakor féltem, hogy a híváselutasítót nyomom, de nem tévedtem egyszer sem. A gombok mérete is megfelelő, nekem ugyan átlagos kezem van, talán egy kicsit kissebb is, de nagy újjúaknak is bőven használható.Szoftver
Nem tudom ki írta és miért, de szerintem egyáltalán nem lassú. Sőt még a java alkalmazások is meglepően gyorsan indulnak el. És annak ellenére hogy nem futnak a háttérben a facebook például az értesítések funkción keresztül a háttérből is küld "üzeneteket". Persze ehhez folyamatos adatkapcsolat kell, ami az akkunak nem tesz jót, de aki annyira szeretne online lenni, hogy a közösségi oldalakon írtakat is azonnal olvasni szeretné, annak van lehetősége rá.
Nagyon jól testreszabható a menü, bár szerintem túl sok funkció szerepel a gyökérstruktúrában. Ilyen például a naptár, az origo. Egy-két dolog átnevezésre került, a jól megszokott napló helyett számláló van és nincs galéria menüpont, oda úgy tudtam eljutni, hogy a kedvencekbe felvettem a Fájlok elnevezésűt és az a galéria. Biztos szerepel a menüben is külön valahogy, de nem kerestem.
Ami újítás volt számomra, hogy a * gombhoz is tudunk külön funkciót rendelni, de ehhez csak alkalmazást.Fényképező
Kár a fárnya led-ér, mert szerintem napfénynél nagyon szép képeket csinál. Bőven teljesíti azt, amit az ember egy ilyen lencsétől elvár, éles a kép, a szoftver gyorsan elindul és gyorsan is ment. Úgy vettem észre hogy egyből jpg-be, tehát nincsen az nrv konverzió. Vicces a selfie funkció, próbáltam átvágni, de valahogy mindig felismerte a fejemet.
Összegzésem
Adat simkáryát tettem csak bele a teszt erejéig, így hívást nem tudtam kipróbálni milyen, a 112 a szokásos minőségben és erősségben volt hallható, tovább nem mentem.
A célcsoport tuti meg lesz elégedve vele, magam részéről nagyon sajnálom hogy kimaradt a led és a hozzá tartozó zseblámpa funkció, így számomra ez most nem nyert, talán a Nokia 220 majd, de a lámpa ott is a tetején van, így vakuként nehéz lesz, de már ez is haladás. -
meroly
veterán
válasz
attilav2 #290 üzenetére
Ha ilyen vélemények vannak róla, akkor én nem frissítenék. Az hogy más ezzel vette még neki lehet jó. Egy otthoni frissítés sosem ugyanaz mint amit a gyárban rápakolnak.
A nettel konkrétan mi a gond? Vodafone távbeállítót végigcsináltátok? -
meroly
veterán
Kösz srácok én voltam lemaradva
Ja csak 3G-n megy, jólvan, megnyugodtam
A mikrofonnak így igazából semmi köze hozzá. Tök ugyanaz a mikrofon, csak más a kódolása, szélesebb tartományban veszi le a mintákat a hangból, ergo "szebb" lesz. -
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #276 üzenetére
Hívás közben. Opciók/hangtisztaság. Meg lehet érdemes lejjebb venni a hangerőt is, akkor talán nem torz. Lehet azt hallja mélynek. Másnak nem volt amúgy ilyen problémája?
Aztán lehet ám, hogy a 301-ben nincs, korábbi S40-esekben volt. -
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #274 üzenetére
Hangtisztaságot néztétek? Lehet vele variálni. Én kikapcsolom pl.
-
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #271 üzenetére
Ha időtök, energiátok engedi, akkor reklamáljatok, kíváncsi vagyok mire juttok.
-
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #268 üzenetére
Hát ez ilyen, nem tudunk vele mit csinálni, a legjobb értékeket írják rá nyilván. Ez pedig negatív és pozitív irányba is eltérhet. A pozitívra egy példa a Samsung S5610. Az értékek átlagosak az adatlapon, ahogy olvasom a topikját viszont kimagaslóan több mint bármely más hasonló készülék.
Ahogy (#269) .Szaki. kollega is kifejtette rengeteg mindentől függhet. Akár ha két hasonló felhasználással rendelkező egyént is veszünk alapul ott is eltérhet bőven, a környezeti tényezőktől (domborzat), az utazástól (toronyváltás), a lakáson belüli elhelyezkedés (árnyékolás). Pl vidéken egy családi házban ha a padlóra rakom van hogy elmegy a térerőm. Viszont egy liftben, ahol az iPhone-ok már rég halottak én még bőven telefonálok.
Szóval szerintem az általad írt értékek még jók is, nemhogy rosszak.
-
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #266 üzenetére
valahol a toronyhoz viszonyított legjobb helyen
Egy laboratóriumban, ahogy közvetlenül zavar nélkül kapja a jelet.
A 3-4 nap teljesen reális szerintem. -
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #250 üzenetére
Ja azt érdemes kikapcsolni, meg képernyővédőt is és energia takarékos üzemmódba kell rakni, akkor lekapcsol a kijelző.
-
meroly
veterán
válasz
-=RelakS=- #248 üzenetére
Még azért várjatok ezzel, be kell járódnia az akkunak.
Meg nagyban függ a felhasználástól is. Az ember hajlamos az első időben agyon nyomkodni, majd később lecsendesedik a lelkesedés.
2 napot el kell mennie még két sim-el is. -
meroly
veterán
Hú hallod én is "beleszerettem", ha lenne benne lámpa ott megvettem volna a helyszínen, pedig 25k volt, ami azért elég sok érte, bár ez a dualsimes verzió volt asszem.
(#211) .Szaki.: nem is lenne vészes az ára, mert újabban több évre veszek telefont, 2-3 évre vetítve nem sok érte, csak az a fránya lámpa hiányozna tudom. Pedig már gondolkoztam ilyen kulcstartós kis led lámpán, de az elég hülyén nézne ki ha ott fityegne a telefonon
-
meroly
veterán
Hát remélem, mert ma megnézegettem a telefont, MM-ben pont egy fehér volt kirakva. Iszonyat jó kütyü, olyan masszív, úgy össze van rakva mintha betonból lenne. A hátlap fogása nagyon jó, ilyen gumi szerű, szóval nem csúszik, van éle, ezért telefonálás közben is kényelmes fogni. Annyira nem is nagy, legalábbis szokható. Billentyűzet annak ellenére hogy zongoralakk fényű, kényelmes, nem csúszik, a navi gomb kicsi, legalábbis nekem annak tűnt a 3720 után, de szokható. Menü baromi gyors, fényképet gyorsan elmenti, csináltam párat, kijelzőn nézve jók voltak, hülye voltam, át szoktam küldeni BT-on magamnak, de most elfelejtettem. Alig bírtam lerakni olyan jó kis telefon. A fránya lámpa hiányzik egyedül.
-
meroly
veterán
Jól láttam hogy ezekben az új S40-es nokiákban már van whatsapp?
Itt látszik az egyik gyorsindító ikonja, viszont a felsorolásban nincs benne a 301-es. -
meroly
veterán
Az utolsó három hsz fantasztikus. Kár hogy a videót nem tudom most megnézni de nagyon egyet tudok érteni. Nálam egy telefon akár életet is menthet, így gondolok rá. Persze ha már estére lemerül, lefagy, stb akkor ez a funkció nem él nyilvánvalóan. Na nekem ezért nem lesz sosem érintős telefonom de főleg "okos" nem.
-
meroly
veterán
Remélem senki sem vél felfedezni hasonlóságot egy 3310/6230/6310-vel ebben a készülékben?
Mert azok még a régi szép időkben készültek, ennek a 301-nek köze sincs hozzá, csak mindenki azt szeretné hinni hogy van. Az újabb S40-es nokiákra egyre több a panasz, ez a cég se már a régi, nem is tudom miért függök még mindig tőle..... -
meroly
veterán
Jó
Határozottan tetszik, kezdem magam nagypapának érezni miatta de semmi gond....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kevés hagyományos mobil van már piacon. A Nokia 301 az egyik utolsó nyomógombos telefon, lassan ott tartunk, hogy ezért drágább.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest