Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzergejAB
újonc
Sziasztok!
A cégem 4 napja adott cserébe egy 301-es Nokiát. Az új Nokiákkal nagyon elégedetlen vagyok, főleg ebben a céges flottában valahogy csak ipari hulladékokat osztogatnak. A lényeg, hogy a 4 napos 301-esem rendszeresen megcsinálja, hogy a képernyő eltűnik és csak egy fehér háttér villog. Főleg hívások után ragad így be, de most attól is, hogy feltettem töltőre. Egyszerűen kivagyok ezektől a Nokiáktól, a korábbi Asha félig érintőképernyős megoldása is egy rakás szerencsétlenség volt. Van ötletetek, hogy ez mitől lehet? Küldhetem egyből garanciális javításra? 4 naposan? Ez "minőség"?
Bocsánat a hangnemért, csak ezzel a telefonnal kellene dolgoznom, de csak arra alkalmas, hogy dühítse az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kevés hagyományos mobil van már piacon. A Nokia 301 az egyik utolsó nyomógombos telefon, lassan ott tartunk, hogy ezért drágább.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Konzol Screenshot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest