Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zetman05 #434 üzenetére
Vagy egy felújítottat szereztem be. Sajnos teli a net hamis/újított szarokkal, elvileg megbízható eladótól jött, de ez ma már semmit se jelent! Mindenki random pontoz mindent. Eladót, filmet, zenét, készüléket, akármit amit lehet pontozni.
Ha a rádió nem is működött de sajna a szoftver lehangoló volt és azon már nem lehet mit változtatni.3310 semmivel se lesz különb ennél. Konkrétan semmi értelmen nics annak a készüléknek.
Sikerült szereznem egy jó állapotú 1200-ast, Amazonról szerváltam egy eredeti akksit is tartalékba, igaz elsőre egy döglöttet küldtek de másodjára megjött a működő darab. Vettem tartalék vázat és kapott a képrenyőre fóliát. Meg találtam eredeti headset-et is. Csodás!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest