Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Iginotus #535 üzenetére
Nem találtam leírást sehol, Nokiákhoz volt, MTK-s telefonokhoz már nincs. Csak a Nokia BEST szervizbox...
Annyi ötletem lenne, hogy valahogy át kéne verni a programot, hogy másik product-code-ot higgyen, vagy kicserélni menet közben a fájlokat, nem mivel sose volt ilyen telóm, nem igazán tudom merre kéne indulni.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
wáow, leszedték
support/FAQ alatt volt egy BT headsetes kérdés, lehet másik S30+ vacaknál még meg van(#488) vaksi8
nekem 10 ezer Ft már drága ilyen szórakozásra
Mióta jobbak a kínai szutykok? Unokatesóm is vett jó kínai szutykot, SmartQ T20, Panasonic japán IPS kijelzővel és amerikai procival. 120 ezer Ft is volt anno...
MTK feature phone-ban mindig szánalmas volt, elolvastam a spreadsheetjét ennek, ami a 225-ben van, szánalmas módszerrel próbálták nyújtani, felsorolva az összes lineáris grafikai transzformációt amit tud, ugyanis egy értelmes Java API-t se, főleg 3D-t nem tud. Ez már 2005-ben is gáz lett volna.
Nagyjából most a csúcs-MTK az amire azt lehet mondani, hogy végképp korrekt, csak az meg modder oldalról lett szénné korlátozva, előzőeknél is gyári ROM-ra voltál utalva. Nem egy Qualcomm, sőt nagyon messze van. -
quailstorm
félisten
hogy mennyi ember van, akit meg lehet vezetni egy névvel és megveszi az ezer forintos kínai MTK-s szutykot tízszeres áron utánaolvasás nélkül
még a Nokia oldalán is gigabetűkkel le van írva, hogy NINCS HANGÁTVITEL
én is eleget hisztiztem róla itt, mások is
MTK chipset leírásban is benne van, hogy csak a legalapabb fájlátviteli protokollt tudja semmi mástennek a telefonnak annyi köze van a Nokiához, hogy rá van írva, meg van rajta egy ikonpakk
-
quailstorm
félisten
válasz
truecolor16 #448 üzenetére
jól irányzott mozdulattal kidobod a kukába
A Nokia suite csak Nokia telefonokkal kompatibilis, kínai MTK-s vackokkal nem.
(series 30+ az átcímkézett MTK-s fos)Amúgy most jut szembe, hogy még senki se próbálta MTK suite-tal ezt a szerencsétlent. Bár ahhoz is kéne suite lehetőség...
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
#92891904 #411 üzenetére
206-nak jónak kéne lennie, régi klasszikus S40-es, moddolt Nokia suite is viszi. Mondjuk asszem pont fülessel nem néztem, de géppel ment a BT. Csak sajnos apámé már másodjára van garanciában, mert gyári hibás és elsőre visszaadták javítatlanul (céges, nem a Nokiát szidom ezzel)
-
quailstorm
félisten
válasz
szabo.csabi #359 üzenetére
PC szinkronizációval nincs gond, mert nincs. Ha pedig nincs lehetőség akkor gond se lehet vele
Én el nem cserélném azt a remek telefont egy ilyen kínai fosadékra.
Inkább vegyél egy akkut a 2730-ba.Jó oké, kamera abban is használhatatlan ahogy látom. De a szoftver az még mindig 6x okosabb, a proci meg erősebb.
-
quailstorm
félisten
ez meg a legolcsóbbnál is olcsóbb olcsósított olcsó MTK-s telefon, amire festettek egy Nokia logót hogy megvegyed
hivatalosan nem támogat bluetooth headsetetNokia már régóta nincsen. Csak kiárulják a megmaradt szemetet. Lásd 206 vagy 515, meg 301. Valamint hogy legyen mit eladni, rebrandeltek pár MTK-s alapot.
-
quailstorm
félisten
válasz
GordonSamway #347 üzenetére
BB5 easy service tool, Infinity box nem árt hozzá. Amúgy MTK platformos.
Magyarul sehogy se fogod megcsinálni.
tört BEST-ben még nincs benne az RM-969 -
quailstorm
félisten
Series 30 erről szól.
Mama elvan vele(még a sima S30-cal)
De a Nokia 206 is egy szar, pedig az már S40-es és tényleg tud is mindent. Csak a hardver gyenge, NINCS USB
.
Ja és ha lerakod az asztalra lefogja a saját hangszórójátSzóval nagyon elfelejtettek telefont gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest