- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
Nokia 225 DS. Miként tudom kikapcsolni benne az internet hozzáférést? Barangolást már kikapcsoltam. Voda számlázott internet hozzáférést, de nem volt használva a net.
Állítsam át Vodafone MMS-re az internet helyett?
köszi.
-
adam1400
tag
ezen nem lehet online rádiót hallgatni?
-
ChRiS_RS
aktív tag
Látom jó régen tetted fel a kérdést. A PCSuite már egy rég letünt korszak, ehhez a telefonhoz sosem volt.
-
repvez
addikt
valaki tudja , hogy lehetne a 225ös telefont a PC-vel USB-n keresztül összekötni?
Le akarom a fájlokat menteni róla, de a PC suitot nem találok már hozzá a telefonon belül meg nem találok semmi beállitást arra ,hogy felismerje a win10 ,mint tárhelyet és megjelenjen a filekezelőben. -
quailstorm
félisten
válasz
Iginotus #535 üzenetére
Nem találtam leírást sehol, Nokiákhoz volt, MTK-s telefonokhoz már nincs. Csak a Nokia BEST szervizbox...
Annyi ötletem lenne, hogy valahogy át kéne verni a programot, hogy másik product-code-ot higgyen, vagy kicserélni menet közben a fájlokat, nem mivel sose volt ilyen telóm, nem igazán tudom merre kéne indulni.
-
Iginotus
addikt
válasz
quailstorm #534 üzenetére
Elég lenne, de azt mondja, hogy nincs újabb SW az én telefonomhoz
Pedig van: 20.05.11 Az enyém pedig jelenleg 10.00.11
Ez már tartalmazná a magyar nyelvet is de nem tudom rá feltenni mert valami oknál fogva azt mondja, hogy nincs frissebbHa lenne 5leted hogyan tudnám megcsinálni akkor lenne egy érthető telefonja édesanyámnak
-
quailstorm
félisten
-
St3ven
addikt
Meg tudná mondani valaki, hogy a Nokia 225 DS készüléken lehet-e külön ki/bekapcsolni az egyes SIM-eket?
Tehát hogy például éjjel csak az egyik legyen a hálón, aztán reggel visszakapcsolni. Mondjuk repülő üzemmóddal, vagy valami SIM kezelés menüből ON/OFF-fal ezt SIM-enként megoldani.
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Tudja valamelyikőtök, hogy Nokia 222-ben a hívószám küldését hol kell beállítani? Távjavítok, nincs előttem sajnos. Vagy a 225 is jó hátha ugyanott megtalálja az illető.
-
hape60
aktív tag
Semmi eredmény
Találtam egy véleményt:
Older versions won't install because the installer tries to download payloads that Microsoft has removed from their servers. Download the latest version and install that one.The official download link (Microsoft) for the latest version is always: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525568
szóval a legújabbat kéne letölteni. A linken letölthető a 6.3.56 verzió, de ez is ugyanúgy lefagy telepítésnél. A végén még szégyen-szemre a nokia szervízben kell frissíttetnem a sw-t...
-
hg7wav
csendes tag
Ez engem is érdekelne, ha találtál valamit jelezd légszives!
Ugyanilyen hibával áll le nekem is a telepítő.
-
hape60
aktív tag
Megpróbálom itt is:
hozzáértő tanácsát kérem: Nokia 225 telefonom szoftverét akarom frissíteni. Ehhez meg is találtam a Nokia Software Recovery tool programot, amit a nyavalyás Win10 64 bites gépem nem hajlandó installálni. Telepítés közben 0x80070002 hibával a telepítés leáll, nem találja a megfelelő fájlt. Többször, több helyről letöltöttem a proramot, mindig ez a hiba.
Különböző fórumokon sokan panaszkodnak ugyanerre, de megoldást nem találtam. Mit tehetek? -
pistu1
tag
Sziasztok! Vettem használtam fateromnak egy Nokia 225-t,és szoftverfrissítés közben,kimentem mosdóba,még a macskám be ment a szobámba,és mire visszajöttem a telefon a földön usb kábel lóg...Kicsit sem voltam ideges
nos,a helyzet az hogy bekapcsolásnál 3x felvillan a billentyűzet,a gép nem ismeri fel,és a recovery tool sem
Van öteletet hogyan tudnám életre kelteni?Nem akarom kidobni
-
ChRiS_RS
aktív tag
Örömmel tapasztalom, hogy az új szoftverrel nem akar a telefon azonnal kikapcsolni a letevő gomb rövidebb megnyomására.
Ez elég bosszantó volt.
A szoftverfrissítés menetével kapcsolatosan: hiába a sok felszólítás/felhívás hogy mentsd a telefonnal az adataidat, beállításaidat mert elvesznek, az üzenetek és beállítások így is eltűnnek, amiket nem tudsz visszatenni, csak a névjegyzéket és az esetlegesen letöltött programokat úh. mindenki számoljon ezzel a kellemetlenséggel, vagy én nem vettem észre valamit. -
MK VII
veterán
Na.. Tökéletesen megy a net..
Hihetetlen, hogy a régebbi szoftverrel egyáltalán nem akart netre csatlakozni ezzel az újjal meg azonnal..
Köszönöm még egyszer a segítséget! -
MK VII
veterán
válasz
Genova1983 #507 üzenetére
-
Genova1983
tag
Nekem is a nettel volt problémám,kb. egy hete vettem elő újra a telefont.T-mobile függő,egy SIM-es verzió,Dominó kártya érvényes net-csomaggal és nem akart csatlakozni.Próbáltam mindent,de nem lett jó.Végül letöltöttem a Nokia Recovery szoftvert,hátha van rá valami frissítés.És volt.5 perc alatt lefrisítette (legfrisebb szoft.:V30.06.11) és utána jó lett.
Frissítés után Nokia Xpress böngésző helyett Opera mini lett,bár elég régi verzió(4.4),de ezzel már gond nélkül lehet netezni.
Ami még változott a frissítéssel:eltűnt a Yahoo messenger és lett egy Bing menüpont,de ez is csak az Operát nyitja meg.Szerk.:most látom,hogy tegnap vetted,akkor ezen a legfrisebb verziónak kéne lenni,így viszont lehet,hogy Nálad más a probléma.Az enyém még 2014.júniusi vásárlás volt,csak sokáig nem használtam.
-
MK VII
veterán
Üdv itt is..
Beteszem ide is a problémámat hátha valakinek van rá gyógyírje.. -
MolGabi
aktív tag
Szerencsére egy újbóli nekifutás után sikerült megjavítani a kimenetet, a gyári fülessel működik, amit már több, mint féléve használok viszont ugyanazt produkálja. Arra gyanakszom, hogy a jack szára esetleg nem egyforma teljesen, és ez okozhatta a bajt. Összehasonlítva a TDK-t és a gyári fülest, a TDK kicsit nehezebben kattan be a helyére, de tényleg minimális különbséget érezni.
A lényeg, hogy jelenleg működik a telefon.
Van jó pár hibája ennek a szériának, amit remélem a 230-nál ki fognak javítani, mert akkor ha vennék is másikat, egy olyanra beneveznék.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
Fancy-boy #499 üzenetére
Ma kaptam választ:
"Kedves Ügyfelünk!
Javaslom ez esetben adja le a meghibásodott Nokia 225 telefont bármelyik Extreme Digital szaküzletünkre garanciális ügyintézésre és továbbítjuk az importőrnek javításra, cserére. A termék minden gyári tartozékéra a vásárlást igazoló számla másolatra és az eredeti garancia jegyre lesz szükségünk.
Amennyiben szaküzletünk nem elérhető az ön számára úgy a meghibásodott termékért garancia futárt tudunk küldeni a szervizbe szállításra. Javaslom ez ügyben lépjen kapcsolatba telefonon keresztül ügyfélszolgálatunkkal és rögzítik önnek a futárt.
A javítás kb. 30 napot fog igénybe venni, erre az időre sajnos csere terméket nem tudunk biztosítani.Az előlap csere nem befolyásolja a garanciát, javaslom a szervizbe küldésre cserélje vissza az előlapot. "
Mindössze annyi jutott eszembe, hogy 30 nap és ér-e az egész telefon ennyi szarakodást ? Mi a garancia rá, hogy nem megy szét pár hónap használat után megint ? Alapból nekem ez nevetséges, hogy normális használat mellett tönkremehet egy ilyen 2-300 ft-os alkatrész benne. Pót-mobilom meg nincs.
-
Fancy-boy
addikt
Ha kicserélted az előlapot, akkor már nem garanciális.
Látszik majd a csavarokon, hogy "belenyúltál".
Persze megpróbálhatod, de nagy valószínűséggel "visszadobják".
Edigital-nak felesleges írni ezzel kapcsolatban. Azt fogják mondani, hogy vidd szervizbe.
Hozzájuk is vissza viheted, ők meg elküldik a Nokiához. -
MolGabi
aktív tag
Hello Mindenki !
Nagyjából 1 éve vásároltam egy ilyen 225-ös Nokiát. Szempont volt az egyszerű kezelhetőség, a tapizós mobilokat valamiért azóta sem tudtam megszeretni ( bár ezek után lehet rá fogok kényszerülni ).
Valaki találkozott-e már olyan hibával, hogy nem ismeri fel a fülhallgatót csatlakoztatás után ? Tegnap még használtam, majd kb. 1 óra múlva mikor újból használni szerettem volna, nem reagál semmit a telefon miután csatlakoztattam. Ha nincs kattanásig bedugva a jack akkor ugyan felismeri, de sem a telefon sem a fülhallgató nem szól.
E.digital-ból rendeltem, elméletileg 2 év garancia van rá, viszont az előlapot cseréltem már rajta, nem tudom, hogy ez mennyire lehet probléma részükről ?
Ha esetleg valaki tudna valami házi praktikát, az lenne a legjobb és nagyon megköszönném.
Segítséget előre is köszönöm mindenkitől !
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok! Billentyuzarat nem lehet ugy beallitani, mint regen, hogy pl. Menu gomb + csillag gombbal zarjon le, illetve oldjon fel? Csak ugy lehet feloldani, hogy ketszer piros gomb, majd bal felso (kioldas)???
-
pusihusi
addikt
Szisztok valaki elmagyrázná hogya kell email, gmail fiókot csinálni ezen a kütyün? Minden van benne Yahó Fc..... stb.
-
quailstorm
félisten
wáow, leszedték
support/FAQ alatt volt egy BT headsetes kérdés, lehet másik S30+ vacaknál még meg van(#488) vaksi8
nekem 10 ezer Ft már drága ilyen szórakozásra
Mióta jobbak a kínai szutykok? Unokatesóm is vett jó kínai szutykot, SmartQ T20, Panasonic japán IPS kijelzővel és amerikai procival. 120 ezer Ft is volt anno...
MTK feature phone-ban mindig szánalmas volt, elolvastam a spreadsheetjét ennek, ami a 225-ben van, szánalmas módszerrel próbálták nyújtani, felsorolva az összes lineáris grafikai transzformációt amit tud, ugyanis egy értelmes Java API-t se, főleg 3D-t nem tud. Ez már 2005-ben is gáz lett volna.
Nagyjából most a csúcs-MTK az amire azt lehet mondani, hogy végképp korrekt, csak az meg modder oldalról lett szénné korlátozva, előzőeknél is gyári ROM-ra voltál utalva. Nem egy Qualcomm, sőt nagyon messze van. -
Fancy-boy
addikt
válasz
Trialbiker #490 üzenetére
Mivel ahogy írták már, ez se igazán Nokia, így ha nem ragaszkodsz a márkához, szerintem érdemes lenne körülnézni a konkurenciánál.
Amit még most is árulnak és S40 rendszerű, tehát normális a Bluetooth:
Nokia 111 : [link] -
Trialbiker
tag
Akkor tudtok olyan most boltban újonnan kapható nokiát ami tud hangátvitelt bluetoothon? Vagy kénytelen leszek venni használtan egy 5 éves leélt telefont ami tud telefonálni és sok egyéb okosságot mint pl témát váltani telepíteni gagyi de hasznos alkalmazásokat, kommunikálni pcvel stb. tehát vagy a hússzorosát tudja mint ez ( ja bocs a nullával való szorzás értelmetlen)
-
SsPL711
őstag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Ez van az MS oldalán:
"Csatlakoztatás alapjai
SIM kártya típusa: Mini SIM kártya
Kettős SIM kártya: Smart kettős SIM
AV-csatlakozók: 3,5 mm-es átmérőjű audiocsatlakozó
Töltőcsatlakozók: Micro-USB
Rendszercsatlakozók: Micro-USB-B
USB: USB 2.0
Bluetooth2: Bluetooth 3.0
Bluetooth-profilok: Objektumküldési profil (Object Push profile, OPP) 1.1, Telefonkönyv-elérési profil (PBAP) 1.0"Hol vannak giga betűkkel, hogy nincs hang átvitel?
Igaz, nincs említve hogy van, de azt gondolná az ember, hogy ez alap. -
vaksi8
senior tag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Már ne haragudj, de ha nem bújja valaki a netet ( miért is tenné egy 10 ezer forintos készülék után) akkor ez eléggé megtévesztő! A dobozon és a készüléken is a Nokia logója szerepel ez már bizalomra adhatna okot, de még a szolgáltatók is így árulják
És ha már kínai szutykoknál járunk, sokszor már jobbak is mint a nagy nevű cégek készülékei, éppen ezért nem is értem, hogy alap funkciók nélkül jön ki egy telefon 2015-ben vagy 14 ben tök mindegy..
-
quailstorm
félisten
hogy mennyi ember van, akit meg lehet vezetni egy névvel és megveszi az ezer forintos kínai MTK-s szutykot tízszeres áron utánaolvasás nélkül
még a Nokia oldalán is gigabetűkkel le van írva, hogy NINCS HANGÁTVITEL
én is eleget hisztiztem róla itt, mások is
MTK chipset leírásban is benne van, hogy csak a legalapabb fájlátviteli protokollt tudja semmi mástennek a telefonnak annyi köze van a Nokiához, hogy rá van írva, meg van rajta egy ikonpakk
-
meroly
veterán
Ezeket a Microsoft adja ki nem a Nokia.
-
SsPL711
őstag
válasz
Trialbiker #483 üzenetére
Sajnos ez ilyen xar.
Én is majdnem földhöz vágtam mikor rájöttem, hogy nem lehet headset-el párosítani.
Én azért vettem, mert vezetés közben kellett volna, hogy ne kézből telefonáljak.
Nem gondoltam, hogy egy Nokia ilyen alap dologra nem képes. -
vaksi8
senior tag
válasz
Trialbiker #483 üzenetére
Ez a telefon semmire nem jó! Én nem is értem a nokiát, hogy adhatott ki egy ilyen készüléket...
-
SsPL711
őstag
válasz
Trialbiker #481 üzenetére
Nem is fogod tudni.
Ez csak annyit tud, hogy BT-on átszedi egy korábbi telefonról a névjegyeket.
Se BT headset, se kihangosító csatlakozást nem tud.De, ha egy kicsit visszább olvasol akkor kiderült volna számodra is.
-
Trialbiker
tag
Sziasztok olyan problémám akadt hogy nem tudom csatlakoztatni az autóm rádiójához, nincs olyan hogy csatlakozás.
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy készüléket, és a kérdésem a következő lenne:
Van arra bármilyen mód, hogy a régi telefonomról áttöltsem erre az sms-eket?
Illetve, mennyi sms-t képes tárolni a készülék?
Aztán van e lehetőség exportálni az üzeneteket róla? (pl ha pár év múlva cserélném, és az üziket másolnám másik telóra)Köszönöm előre is!
Üdv
G. -
mate.93
csendes tag
Sziasztok, droid mellé szeretnék venni egy ilyen/hasonló telefont, a lényeg az lenne, hogy az akkuja sokáig bírja. Ajánlanátok ezt a telefont? Illete udtok valami aternatívát Nokiából, melynek az akkuja hasonlóan sokáig bírja? (Akár a régebbi széria is OK, E/N széria, a lényeg, hogy minimum 1hetes üzemideje legyen.)
-
meroly
veterán
válasz
katalin888 #472 üzenetére
Pontosítsuk azért, fájlátvitel se menne?
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
katalin888 #472 üzenetére
Nagy kár érte, mert egyébként jó alaptelefon lenne.
-
meroly
veterán
Megnézné valaki hogy ez a file felrakható-e a készülékre és működik-e? [link]
*.vxp, angol nyelvű fórumon azt írják az S30+ megeszi....köszi
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Van ebben a modellben hívásszűrő? -
próbakocka
senior tag
Gyári, nem utángyártott hátlapot keresek nem fekete színben, ha lehet bp-en. hol árulnak még eredeti nokia alkatrészeket? Van egyáltalán még ilyen hely?
Amióta MS a tulaj, ez a rész mintha elsorvadt volna ...
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nekem is az lenne a kérdésem, mint pár hozzászólással lejjebb, hogy hogyan lehetne ezt a f...st nokia suite-hoz csatlakoztatni? Mert nekem a telefon fel sem ajánlja (töltés, és tárolóhely opció van) amúgy meg ki írja gép, hogy nem kompatibilis usb móddal van csatlakoztatva... Hát akkor hogy a jó istennel?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Kineztem apamnak ezt a telefont, de a tesztben azt irjak a kamera 15fps sebessegu videot csinal, ami elvezhetetlenul alacsony. A 2007-es K800i sonym is tudott 20fps-t es meg az is eleg keves volt.Valoban ilyen videot csinal?
Azert lenne fontos, mert hivas es sms-en kivul videozni meg fenykepezni szokott, semmi mast, de ha a kamera ennyire kepes akkor inkabb veszek egy 301 modellt, az tud 30fps-t allitolag.
-
RAZR_v3
tag
A külseje megnyerő, a környezetemben sokaknak bejött, és a nagyméretű kijelző is pozitívum, jack aljzat már elvárás szerintem manapság, a telefonkönyvben a nevek kezdőbetűje szerint külön színnel történő megjelölése nekem tetszett, mert könnyebb navigálni a névjegyek között. Hasznos a zseblámpa funkció is.
Ezek felett már átsiklottam, mert szerintem ha egy mobiltelefonon az alapfunkciók nem tökéletesek, márpedig ebben az árkategóriában azoknak kellene tündökölni, akkor nincs az, ami jóvá tenné ezt a baklövést.
-
RAZR_v3
tag
Kíváncsiságból tettem szert erre a készülékre körülbelül 1 hónapja. Tartalék mobilnak teljesen jó lesz, gondoltam, és legalább lesz alkalmam kipróbálni, milyen egy új, hagyományos Nokia mobil, amit a mostani, érintőképernyős készülékek által uralt világban gyártanak. Nagyjából 4-5 nap használati idő után annyira megutáltam, hogy inkább visszaraktam a dobozába szépen gondosan.
Az elvárásaim a készülékkel szemben nem voltak nagyok: az első az volt, hogy lehessen vele telefonálni, a második, hogy SMS-t tudjak írni vele, ezt a kettőt lehetőleg a leghasználhatóbban, továbbá legyen jó az üzemidő. Telefonálni tényleg lehet vele, de a másik fél hangja sokszor nehezen érthető, rá kellett kérdeznem néha, mit mondott. És nem azért, mert rosszul hallok, egyszerűen ilyen a készülékemen a hangszóró minősége. Egy hívást, ha kikapcsolt a kijelző, csak úgy lehet letenni, ha kétszer megnyomom a gombot, mert először a képernyőt kapcsolja vissza, aztán teszi csak le a hívást. Sok mobilom volt már, de egyiken se volt ilyen kényelmetlen SMS-t írni. Kicsit hosszabb üzeneteknél már jelentős késéssel reagált a lenyomott gombokra a készülék. A gyártó által beharangozott 648 órás, közel 1 hónapos készenléti időt ha akartam volna, se tudtam volna megközelíteni, mert durván 2 nap után, kevés, néhány órás beszélgetéssel a töltöttség majdnem fele eltűnt. A legfrissebb szoftver volt rajta, direkt utánanéztem.
Az extrákról pedig, amit beépítettek ebbe a mobiltelefonba, nem érdemes beszélni, mivel nem ezeken van a hangsúly, a böngésző nálam angol nyelvű volt, pedig magyarra volt állítva a rendszer nyelve, kamera olyan amilyen, legalább van. Kedves gesztus a zenelejátszó, ami kissé fapados, de hangszínszabályzó nélkül nem ér sokat (amit egy közel 10 éves Nokia is tud). Bluetooth szinte semmit se ismer fel más telefonokon kívül (pl. headset), fájlküldésre elég csak. Tudom, ennek a mobilnak már nincs köze Nokia gyárhoz, de ezzel a modellel egyrészt a Nokia márkanevet járatják le, másrészt pedig a hagyományos kialakítású mobiltelefonok vásárlásától fogják elrettenteni azokat, akik tényleg csak telefonálni, és SMS-ezni szeretnének, hosszú üzemidővel, jó minőségben, kényelmesen.
Ezek voltak a személyes tapasztalataim. Ezután a készülék után megváltás volt a jó kis Nokia 3310-esbe tenni a SIM-et.
Nincsenek extrák, de az alapfunkciók tökéletesek. A 225-ösnek ezt az irányzatot kellett volna követnie...
-
KaLeun
senior tag
Egy ideig azt hittem, hogy a gyenge jel miatt zabálja így az aksit, de most egész nap fullos térerőn vagyok és ugyanúgy megdöglik egy nap alatt. A reggeli ébresztésen kívül nem használom semmire, sw frissítéskor többször is megvolt a teljes reset de semmi sem változott.
Ugyanitt egy Nokia 108 dual sim és egy 3k forintos Samu simán elmegy egy hétig, de a melós Nokiám is kibír 4-5 napot.
Szóval valószínűleg rossz szériás akku van benne. IJ.
4#53 gelleti: Ennyi kontakt mellett eszembe sem jutna venni egy 10k-s feature phone. Ez józan paraszti ésszel is belátható. Ha ennyire sem értenék hozzá akkor vásárlás előtt minimum megkérdeznék valakit.
-
gelleti
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha volt már kérdés, de sajnos egyik ismerősöm vett egy ilyen telót, a névjegyzéket másoltam át egy másik nokia készülékről, és akkor szembesültem vele, hogy 1000 név fér rá..
Vettünk egy microSD kártyát, de nem segített a dolgon.. 1400 körüli fontos száma van.. Örület, egy őskövület nokia simán kezelte..
Valakinek valami megoldás, vagy erős szelektálás?
Köszi előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy az mp3 lejátszója rendesen kezeli a könyvtárakat?Tehát ugyanúgy lehet látni a zenelejátszóban a zenéket ahogy számítógépen rámásolom a könyvtárakat?Nem vegyítve teszi be a zenéket?
Köszi! -
quailstorm
félisten
válasz
truecolor16 #448 üzenetére
jól irányzott mozdulattal kidobod a kukába
A Nokia suite csak Nokia telefonokkal kompatibilis, kínai MTK-s vackokkal nem.
(series 30+ az átcímkézett MTK-s fos)Amúgy most jut szembe, hogy még senki se próbálta MTK suite-tal ezt a szerencsétlent. Bár ahhoz is kéne suite lehetőség...
-
truecolor16
csendes tag
Sziasztok van egy Nokia 220 és adatkábellal rácsatlakoztatom számítógépre és sajnos csak 2 féle opciót ajánl fel nekem: 1. csak töltés 2. adattároló, sajnos ebben a módban a Pc Suite nem ismeri fel... mi a teendőm ezzel kapcsolatban ?
-
SsPL711
őstag
Azért ebbe a gyenge akkuidőbe gondolom beleszámít, hogy akinek gyenge, az különféle netes alkalmazásokat is futtat rajta, esetleg 2 simmel használja. Én nem futtattam netes alkalmazásokat és 1 simmel használtam, éjszaka is be volt kapcsolva, reggelenként pedig ébresztett szundival.
Így kibírt nálam, cirka egy hetet. -
Pales27
csendes tag
Ugyan nekünk 220as van, de lezárt képernyővel max két nap üzemidő (1110 mAh) teljesen új a mobil.
Ezek ennyit bírnak? 28 nap készenléti idő van a leírásban....
-
arkades
senior tag
Hú, az tényleg nem túl acélos. Én is gondolkodok egy ilyen készüléken már egy ideje, de azt hittem ennél azért jobban bírja. Mondjuk én napi 15 percnél ritkán beszélek többet, bár ez szerintem esetleg egy nappal tolhatja ki a használati időt. Éjszakára egyébként kikapcsolod?
-
whited
addikt
sziasztok
megvettem a telefont időközben, de valahogy az az üzemidő nem akar beállni, lehet hogy a világító bill ennyire meríti? -
BrianDK
tag
Sziasztok! Apósomnak vettünk egy ilyen telefont még karácsonyra. Hagyományos telefonokat szereti, nem is próbáltam rábeszélni okostelefonra - pedig lenne itthon Lumia 520 neki - ennek pedig nagyon örült a nagy kijelző okán főképp. A minap azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy miért nem menti az SMSeket a készülék? Noha most nincs benne SIM kártya, mert addig is el kell érni valahogyan, de valóban csak az utolsó SMS-t találtam meg a készülékben. Mi ilyenkor a teendő? Nokia Care? Vagy tudtok valamilyen megoldást?
-
ChRiS_RS
aktív tag
-
whited
addikt
sziasztok
a három közül (215,220,225) melyiket válasszam ha igazából pont arra kellene amire való.
amit láttam, hogy a 215 bírja talán legjobban üzemidővel?
más érdemi különbség van közöttük? -
PishT
tag
sziasztok
A Nokia Suite programhoz tudom vhogy csatlakoztatni?
BT-n megtalálja, próbál csatlakozni, de "sikertelen"...
USB-n is látja, de azt kéri,hogy állítsam a telefont vmelyik Suite módba,amit nem tudok..
köszönöm! -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #421 üzenetére
Tökéletes, kösz.
Mármint a válasz, maga a tényről inkább nem nyilatkozom.És ha jól gondolom akkor se a 215, se a 220 se az összes többi S30+ nem támogatja?
-
quailstorm
félisten
-
meroly
veterán
Srácok, valaki erősítsen meg, hogy akkor a BT headset ezen a készüléken halott ügy?
-
quailstorm
félisten
válasz
#92891904 #411 üzenetére
206-nak jónak kéne lennie, régi klasszikus S40-es, moddolt Nokia suite is viszi. Mondjuk asszem pont fülessel nem néztem, de géppel ment a BT. Csak sajnos apámé már másodjára van garanciában, mert gyári hibás és elsőre visszaadták javítatlanul (céges, nem a Nokiát szidom ezzel)
-
SsPL711
őstag
válasz
#92891904 #415 üzenetére
Fogalmam sincs ez melyik Nokia.
Ha tudod a típust akkor utána tudsz nézni a neten lévő leírásokban, hogy mire jó benne a BT, ha van.Nekem ilyen nyomógombosból Nokia E52-es Symbian-os van.
De, azt most kölcsön adtam a szüleimnek, ők nem fogékonyak már az okos telefonokra. -
törölt tag
Sajnos nálam sem ismeri fel a kocsiban lévő gyári kihangositó BT-n keresztül.
Talán egy nokia 206 jó lenne?Mert ebben a BT v2,x van. A 225-ben meg BT v3,x. Vagy ezekhez nincs köze egymáshoz? Régebbi telókat gond nélkül kezeli,csak hát váltani akartam,viszont az érintős és okostelefonok nem érdekelnek.
-
SsPL711
őstag
Ezzel a BT-al nem lehet még a saját Nokia mono kihangosítójához sem kapcsolódni.
Vigyázz, engem is megtévesztett, hogy van benne BT. Semmi másra nem jó, mint egy másik BT-os készülékről a kontaktokat áthozni.
Slussz passz, ennyit tud.27 napig biztos nem bírja, inkább 14 napig, bár én még azt sem értem el vele.
De, nem is tesztelgettem. -
Bundyta
tag
Sziasztok!
Ezen a 225-ön gondolkozom egy ideje. Sajnos a 6310i-mel - a világ legjobb mobilja, bárki bármit állít - valami gebasz van, mert ha merül az akksija, akkor kikapcsol a telefon. Néha eljátssza ezt telefonálás közben is.
De ami a lényegesebb: a kocsi multimédiás rendszerével hiába párosítom össze a 6310i-t BT-n, egyrészt nem kerülnek át a telefonszámok, kézzel kell beírnom, hívást indítani nem tudok, azaz igen, egyszer kicsörget és azon nyomban lebontja a vonalat.
A 225-t próbálta már valaki kocsiból használni a fent említett módon? Átkerülnek róla a számok a mm rendszerbe? Tud onnan hívást indítani? Nem szakad meg a vonal?
És aki vett ilyen 225-t, nos 27 napig tényleg bírja egy töltéssel? Ez is fontos számomra, a franc se akar állandóan töltőt vinni magával...
Még valami, mert nem olvastam végig mind a 400 hozzászólást: egy névhez több telefonszámot is lehet rendelni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
justjust
újonc
Sziasztok!
Néztem videókat a készülékről, és azok alapján úgy tűnt nekem, hogy nincs Jegyzetek. Nagyon remélem, hogy erre valaki rácáfol.
Van bármi lehetőség jegyzetet készíteni a készüléken?
A választ előre is köszönöm.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Soil Creep #403 üzenetére
Sajnos ez csak
S30+... -
-
gabor907
tag
Sziasztok 2 vodas sim van a teloba es egyáltalán nem let netezni vmi olyasmit ir ki h figyeje a telefon jelzeset... most ezzel micsinaljak? Voda tavbeallitas wapra es internetre megvolt de semmi ugyanugynem tok egy eredmenyeket se nezni....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest