- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
válasz
Fancy-boy #499 üzenetére
Ma kaptam választ:
"Kedves Ügyfelünk!
Javaslom ez esetben adja le a meghibásodott Nokia 225 telefont bármelyik Extreme Digital szaküzletünkre garanciális ügyintézésre és továbbítjuk az importőrnek javításra, cserére. A termék minden gyári tartozékéra a vásárlást igazoló számla másolatra és az eredeti garancia jegyre lesz szükségünk.
Amennyiben szaküzletünk nem elérhető az ön számára úgy a meghibásodott termékért garancia futárt tudunk küldeni a szervizbe szállításra. Javaslom ez ügyben lépjen kapcsolatba telefonon keresztül ügyfélszolgálatunkkal és rögzítik önnek a futárt.
A javítás kb. 30 napot fog igénybe venni, erre az időre sajnos csere terméket nem tudunk biztosítani.Az előlap csere nem befolyásolja a garanciát, javaslom a szervizbe küldésre cserélje vissza az előlapot. "
Mindössze annyi jutott eszembe, hogy 30 nap és ér-e az egész telefon ennyi szarakodást ? Mi a garancia rá, hogy nem megy szét pár hónap használat után megint ? Alapból nekem ez nevetséges, hogy normális használat mellett tönkremehet egy ilyen 2-300 ft-os alkatrész benne. Pót-mobilom meg nincs.
-
Fancy-boy
addikt
Ha kicserélted az előlapot, akkor már nem garanciális.
Látszik majd a csavarokon, hogy "belenyúltál".
Persze megpróbálhatod, de nagy valószínűséggel "visszadobják".
Edigital-nak felesleges írni ezzel kapcsolatban. Azt fogják mondani, hogy vidd szervizbe.
Hozzájuk is vissza viheted, ők meg elküldik a Nokiához. -
MolGabi
aktív tag
Hello Mindenki !
Nagyjából 1 éve vásároltam egy ilyen 225-ös Nokiát. Szempont volt az egyszerű kezelhetőség, a tapizós mobilokat valamiért azóta sem tudtam megszeretni ( bár ezek után lehet rá fogok kényszerülni ).
Valaki találkozott-e már olyan hibával, hogy nem ismeri fel a fülhallgatót csatlakoztatás után ? Tegnap még használtam, majd kb. 1 óra múlva mikor újból használni szerettem volna, nem reagál semmit a telefon miután csatlakoztattam. Ha nincs kattanásig bedugva a jack akkor ugyan felismeri, de sem a telefon sem a fülhallgató nem szól.
E.digital-ból rendeltem, elméletileg 2 év garancia van rá, viszont az előlapot cseréltem már rajta, nem tudom, hogy ez mennyire lehet probléma részükről ?
Ha esetleg valaki tudna valami házi praktikát, az lenne a legjobb és nagyon megköszönném.
Segítséget előre is köszönöm mindenkitől !
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok! Billentyuzarat nem lehet ugy beallitani, mint regen, hogy pl. Menu gomb + csillag gombbal zarjon le, illetve oldjon fel? Csak ugy lehet feloldani, hogy ketszer piros gomb, majd bal felso (kioldas)???
-
pusihusi
addikt
Szisztok valaki elmagyrázná hogya kell email, gmail fiókot csinálni ezen a kütyün? Minden van benne Yahó Fc..... stb.
-
quailstorm
félisten
wáow, leszedték
support/FAQ alatt volt egy BT headsetes kérdés, lehet másik S30+ vacaknál még meg van(#488) vaksi8
nekem 10 ezer Ft már drága ilyen szórakozásra
Mióta jobbak a kínai szutykok? Unokatesóm is vett jó kínai szutykot, SmartQ T20, Panasonic japán IPS kijelzővel és amerikai procival. 120 ezer Ft is volt anno...
MTK feature phone-ban mindig szánalmas volt, elolvastam a spreadsheetjét ennek, ami a 225-ben van, szánalmas módszerrel próbálták nyújtani, felsorolva az összes lineáris grafikai transzformációt amit tud, ugyanis egy értelmes Java API-t se, főleg 3D-t nem tud. Ez már 2005-ben is gáz lett volna.
Nagyjából most a csúcs-MTK az amire azt lehet mondani, hogy végképp korrekt, csak az meg modder oldalról lett szénné korlátozva, előzőeknél is gyári ROM-ra voltál utalva. Nem egy Qualcomm, sőt nagyon messze van. -
Fancy-boy
addikt
válasz
Trialbiker #490 üzenetére
Mivel ahogy írták már, ez se igazán Nokia, így ha nem ragaszkodsz a márkához, szerintem érdemes lenne körülnézni a konkurenciánál.
Amit még most is árulnak és S40 rendszerű, tehát normális a Bluetooth:
Nokia 111 : [link] -
Trialbiker
tag
Akkor tudtok olyan most boltban újonnan kapható nokiát ami tud hangátvitelt bluetoothon? Vagy kénytelen leszek venni használtan egy 5 éves leélt telefont ami tud telefonálni és sok egyéb okosságot mint pl témát váltani telepíteni gagyi de hasznos alkalmazásokat, kommunikálni pcvel stb. tehát vagy a hússzorosát tudja mint ez ( ja bocs a nullával való szorzás értelmetlen)
-
SsPL711
őstag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Ez van az MS oldalán:
"Csatlakoztatás alapjai
SIM kártya típusa: Mini SIM kártya
Kettős SIM kártya: Smart kettős SIM
AV-csatlakozók: 3,5 mm-es átmérőjű audiocsatlakozó
Töltőcsatlakozók: Micro-USB
Rendszercsatlakozók: Micro-USB-B
USB: USB 2.0
Bluetooth2: Bluetooth 3.0
Bluetooth-profilok: Objektumküldési profil (Object Push profile, OPP) 1.1, Telefonkönyv-elérési profil (PBAP) 1.0"Hol vannak giga betűkkel, hogy nincs hang átvitel?
Igaz, nincs említve hogy van, de azt gondolná az ember, hogy ez alap. -
vaksi8
senior tag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Már ne haragudj, de ha nem bújja valaki a netet ( miért is tenné egy 10 ezer forintos készülék után) akkor ez eléggé megtévesztő! A dobozon és a készüléken is a Nokia logója szerepel ez már bizalomra adhatna okot, de még a szolgáltatók is így árulják
És ha már kínai szutykoknál járunk, sokszor már jobbak is mint a nagy nevű cégek készülékei, éppen ezért nem is értem, hogy alap funkciók nélkül jön ki egy telefon 2015-ben vagy 14 ben tök mindegy..
-
quailstorm
félisten
hogy mennyi ember van, akit meg lehet vezetni egy névvel és megveszi az ezer forintos kínai MTK-s szutykot tízszeres áron utánaolvasás nélkül
még a Nokia oldalán is gigabetűkkel le van írva, hogy NINCS HANGÁTVITEL
én is eleget hisztiztem róla itt, mások is
MTK chipset leírásban is benne van, hogy csak a legalapabb fájlátviteli protokollt tudja semmi mástennek a telefonnak annyi köze van a Nokiához, hogy rá van írva, meg van rajta egy ikonpakk
-
meroly
veterán
Ezeket a Microsoft adja ki nem a Nokia.
-
SsPL711
őstag
válasz
Trialbiker #483 üzenetére
Sajnos ez ilyen xar.
Én is majdnem földhöz vágtam mikor rájöttem, hogy nem lehet headset-el párosítani.
Én azért vettem, mert vezetés közben kellett volna, hogy ne kézből telefonáljak.
Nem gondoltam, hogy egy Nokia ilyen alap dologra nem képes. -
vaksi8
senior tag
válasz
Trialbiker #483 üzenetére
Ez a telefon semmire nem jó! Én nem is értem a nokiát, hogy adhatott ki egy ilyen készüléket...
-
SsPL711
őstag
válasz
Trialbiker #481 üzenetére
Nem is fogod tudni.
Ez csak annyit tud, hogy BT-on átszedi egy korábbi telefonról a névjegyeket.
Se BT headset, se kihangosító csatlakozást nem tud.De, ha egy kicsit visszább olvasol akkor kiderült volna számodra is.
-
Trialbiker
tag
Sziasztok olyan problémám akadt hogy nem tudom csatlakoztatni az autóm rádiójához, nincs olyan hogy csatlakozás.
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy készüléket, és a kérdésem a következő lenne:
Van arra bármilyen mód, hogy a régi telefonomról áttöltsem erre az sms-eket?
Illetve, mennyi sms-t képes tárolni a készülék?
Aztán van e lehetőség exportálni az üzeneteket róla? (pl ha pár év múlva cserélném, és az üziket másolnám másik telóra)Köszönöm előre is!
Üdv
G. -
mate.93
csendes tag
Sziasztok, droid mellé szeretnék venni egy ilyen/hasonló telefont, a lényeg az lenne, hogy az akkuja sokáig bírja. Ajánlanátok ezt a telefont? Illete udtok valami aternatívát Nokiából, melynek az akkuja hasonlóan sokáig bírja? (Akár a régebbi széria is OK, E/N széria, a lényeg, hogy minimum 1hetes üzemideje legyen.)
-
meroly
veterán
válasz
katalin888 #472 üzenetére
Pontosítsuk azért, fájlátvitel se menne?
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
katalin888 #472 üzenetére
Nagy kár érte, mert egyébként jó alaptelefon lenne.
-
meroly
veterán
Megnézné valaki hogy ez a file felrakható-e a készülékre és működik-e? [link]
*.vxp, angol nyelvű fórumon azt írják az S30+ megeszi....köszi
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Van ebben a modellben hívásszűrő? -
próbakocka
senior tag
Gyári, nem utángyártott hátlapot keresek nem fekete színben, ha lehet bp-en. hol árulnak még eredeti nokia alkatrészeket? Van egyáltalán még ilyen hely?
Amióta MS a tulaj, ez a rész mintha elsorvadt volna ...
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nekem is az lenne a kérdésem, mint pár hozzászólással lejjebb, hogy hogyan lehetne ezt a f...st nokia suite-hoz csatlakoztatni? Mert nekem a telefon fel sem ajánlja (töltés, és tárolóhely opció van) amúgy meg ki írja gép, hogy nem kompatibilis usb móddal van csatlakoztatva... Hát akkor hogy a jó istennel?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Kineztem apamnak ezt a telefont, de a tesztben azt irjak a kamera 15fps sebessegu videot csinal, ami elvezhetetlenul alacsony. A 2007-es K800i sonym is tudott 20fps-t es meg az is eleg keves volt.Valoban ilyen videot csinal?
Azert lenne fontos, mert hivas es sms-en kivul videozni meg fenykepezni szokott, semmi mast, de ha a kamera ennyire kepes akkor inkabb veszek egy 301 modellt, az tud 30fps-t allitolag.
-
RAZR_v3
tag
A külseje megnyerő, a környezetemben sokaknak bejött, és a nagyméretű kijelző is pozitívum, jack aljzat már elvárás szerintem manapság, a telefonkönyvben a nevek kezdőbetűje szerint külön színnel történő megjelölése nekem tetszett, mert könnyebb navigálni a névjegyek között. Hasznos a zseblámpa funkció is.
Ezek felett már átsiklottam, mert szerintem ha egy mobiltelefonon az alapfunkciók nem tökéletesek, márpedig ebben az árkategóriában azoknak kellene tündökölni, akkor nincs az, ami jóvá tenné ezt a baklövést.
-
RAZR_v3
tag
Kíváncsiságból tettem szert erre a készülékre körülbelül 1 hónapja. Tartalék mobilnak teljesen jó lesz, gondoltam, és legalább lesz alkalmam kipróbálni, milyen egy új, hagyományos Nokia mobil, amit a mostani, érintőképernyős készülékek által uralt világban gyártanak. Nagyjából 4-5 nap használati idő után annyira megutáltam, hogy inkább visszaraktam a dobozába szépen gondosan.
Az elvárásaim a készülékkel szemben nem voltak nagyok: az első az volt, hogy lehessen vele telefonálni, a második, hogy SMS-t tudjak írni vele, ezt a kettőt lehetőleg a leghasználhatóbban, továbbá legyen jó az üzemidő. Telefonálni tényleg lehet vele, de a másik fél hangja sokszor nehezen érthető, rá kellett kérdeznem néha, mit mondott. És nem azért, mert rosszul hallok, egyszerűen ilyen a készülékemen a hangszóró minősége. Egy hívást, ha kikapcsolt a kijelző, csak úgy lehet letenni, ha kétszer megnyomom a gombot, mert először a képernyőt kapcsolja vissza, aztán teszi csak le a hívást. Sok mobilom volt már, de egyiken se volt ilyen kényelmetlen SMS-t írni. Kicsit hosszabb üzeneteknél már jelentős késéssel reagált a lenyomott gombokra a készülék. A gyártó által beharangozott 648 órás, közel 1 hónapos készenléti időt ha akartam volna, se tudtam volna megközelíteni, mert durván 2 nap után, kevés, néhány órás beszélgetéssel a töltöttség majdnem fele eltűnt. A legfrissebb szoftver volt rajta, direkt utánanéztem.
Az extrákról pedig, amit beépítettek ebbe a mobiltelefonba, nem érdemes beszélni, mivel nem ezeken van a hangsúly, a böngésző nálam angol nyelvű volt, pedig magyarra volt állítva a rendszer nyelve, kamera olyan amilyen, legalább van. Kedves gesztus a zenelejátszó, ami kissé fapados, de hangszínszabályzó nélkül nem ér sokat (amit egy közel 10 éves Nokia is tud). Bluetooth szinte semmit se ismer fel más telefonokon kívül (pl. headset), fájlküldésre elég csak. Tudom, ennek a mobilnak már nincs köze Nokia gyárhoz, de ezzel a modellel egyrészt a Nokia márkanevet járatják le, másrészt pedig a hagyományos kialakítású mobiltelefonok vásárlásától fogják elrettenteni azokat, akik tényleg csak telefonálni, és SMS-ezni szeretnének, hosszú üzemidővel, jó minőségben, kényelmesen.
Ezek voltak a személyes tapasztalataim. Ezután a készülék után megváltás volt a jó kis Nokia 3310-esbe tenni a SIM-et.
Nincsenek extrák, de az alapfunkciók tökéletesek. A 225-ösnek ezt az irányzatot kellett volna követnie...
-
KaLeun
senior tag
Egy ideig azt hittem, hogy a gyenge jel miatt zabálja így az aksit, de most egész nap fullos térerőn vagyok és ugyanúgy megdöglik egy nap alatt. A reggeli ébresztésen kívül nem használom semmire, sw frissítéskor többször is megvolt a teljes reset de semmi sem változott.
Ugyanitt egy Nokia 108 dual sim és egy 3k forintos Samu simán elmegy egy hétig, de a melós Nokiám is kibír 4-5 napot.
Szóval valószínűleg rossz szériás akku van benne. IJ.
4#53 gelleti: Ennyi kontakt mellett eszembe sem jutna venni egy 10k-s feature phone. Ez józan paraszti ésszel is belátható. Ha ennyire sem értenék hozzá akkor vásárlás előtt minimum megkérdeznék valakit.
-
gelleti
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha volt már kérdés, de sajnos egyik ismerősöm vett egy ilyen telót, a névjegyzéket másoltam át egy másik nokia készülékről, és akkor szembesültem vele, hogy 1000 név fér rá..
Vettünk egy microSD kártyát, de nem segített a dolgon.. 1400 körüli fontos száma van.. Örület, egy őskövület nokia simán kezelte..
Valakinek valami megoldás, vagy erős szelektálás?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honda topik
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Háztartási gépek
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest