Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Már ne haragudj, de ha nem bújja valaki a netet ( miért is tenné egy 10 ezer forintos készülék után) akkor ez eléggé megtévesztő! A dobozon és a készüléken is a Nokia logója szerepel ez már bizalomra adhatna okot, de még a szolgáltatók is így árulják
És ha már kínai szutykoknál járunk, sokszor már jobbak is mint a nagy nevű cégek készülékei, éppen ezért nem is értem, hogy alap funkciók nélkül jön ki egy telefon 2015-ben vagy 14 ben tök mindegy..
-
vaksi8
senior tag
válasz
Trialbiker #483 üzenetére
Ez a telefon semmire nem jó! Én nem is értem a nokiát, hogy adhatott ki egy ilyen készüléket...
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nekem is az lenne a kérdésem, mint pár hozzászólással lejjebb, hogy hogyan lehetne ezt a f...st nokia suite-hoz csatlakoztatni? Mert nekem a telefon fel sem ajánlja (töltés, és tárolóhely opció van) amúgy meg ki írja gép, hogy nem kompatibilis usb móddal van csatlakoztatva... Hát akkor hogy a jó istennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest