- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex0124
csendes tag
Valaki le tudná írni lépésenként, hogyan lehet Messengert, vagy Vibert telepíteni egy Nokia 110 4g telefonra?
Kösz.
Alex -
Dlink321b
csendes tag
Esetleg tudja valaki hogy a Nokia 112 -es is tud felvenni Fm rádióból ? Előre is köszönöm, ha valaki olvassa vagy volt neki ilyen telefonja és tudja rá a választ.
-
Aram
tag
Hali!
Megadta magát a jó kis Nokia 2330-am (vagymi...) ezért kellett vennem egy alap készüléket.
Nokia 112 lett belőle, kártyafüggetlenül (persze, hisz 2 SIM-es) 9.000 HUF volt.Nekem tetszik. Aki alap telefont akar, annak nagyon tudom ajánlani. Főleg annak, aki nem akar 2 telóval mászkálni.
Üdv!
-
meroly
veterán
Nokia 112
Kollegám vette két hete pénteken. Szombaton reggel vette le töltőről, vagyis 10 napja és még csak félig van az akku. Céges sim van benne, tehát használja, napi 10 rövidebb telefon megvan rajta.
Azt mondta olyan telefont szeretne ami azért nem merül le két nap alatt, ezt találtam neki -
szigmat
tag
Kb. mikorra várható a megjelenése a 112esnek?
-
szigmat
tag
Nekem tetszik a 112ő szürkében és ez az üzemidő is nagyon szúrja a szememet.
Azt hiszem ideje lecserélni a K550i-met.Fognak vajon a 112 höz legalább egy 2 gbos memóriakártyát adni vagy amit adnak az nagyon vacak és nem érdemes vele foglalkozni?
-
prolad
addikt
Ilyen kijelzőn játékokat futtatni hát...elszántság kell az biztos.
Emlékszem anno én is sokat "kockultam a nokia 3500c-men -
meroly
veterán
Azért meg kell hagyni az 1400mAh-s BL-6C biricgálja a csőrömet
debrejo: már rég nem a minőség a fontos.
-
debrejo
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #26 üzenetére
Igen, pontosan ez az ami nekem is "tumáccs" az asha200-ban. Amolyan melóstelefon lenne, nem vennék rá tokot, semmit, kulcsok, tollak, kártyák mellett dekkolna. Most egy C5 a céges telefonom, hadd ne ecseteljem hogy a mindennapos használat mennyire látszik rajta. 2-3 hónapos de úgy néz ki mintha 2 éves lenne. Az elődje egy 6210i volt, na az két év után úgy nézett ki hogy finneket lehetne vele riogatni.
@gzbotii: de, samu nyomatja, csak éppen nemigazán szépek azok sem. Játéktelefon kinézetük van, még ha feketék is.
Nekem ennyi kéne egy dual simes telefontól: 2 sim kezelése (alap ugye), a fő sim tudja a hspa-t legalább és tudja a mobilnetet megosztani, ne legyen tapitelefon, vagy hagyományos vagy max qwerty, minőségi dizájn. Itt el tudnám viselni a fémet.Ha tud valaki ilyet, ne tartsa magában.
-
Biztos nagy élvezet lesz 128x160-as felbontáson Simsezni...
-
debrejo
senior tag
Megint egy elcseszett dual simes telefon. Jóideje keresek egy normális, nem tapifonos, dual simes telefont a meglévő két előfizumnak. 32 éves vagyok, férfi. Ez a dizájn qrvára nem jön be. Vegyek asha200-at?! Ha a fémházas s5610-es Primo samuból lenne kétkártyás, csapnék is le rá mint gyöngytyúk a takonyra.
-
Lacces
őstag
az elejéről nem hiányzik egy "Nem" szó? De a dizájn egy 30+-nál tényleg vicces. Inkább tini dízájn... de tudásba meg oda nem jó. Ez jó volt, a kezében hogy áll, én is jót mosolyognék
De mondjuk az idősebb 60+-ot meg annyira nem érdekli, hogyan nézzki. Én legalábbis ezt tapasztaltam a környezetemben. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
nem azt mondtam hogy rossz, csak én nem azokat a funkciókat emelném ki amik a cikkben fel lettek sorolva.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
superecneB #16 üzenetére
Csomo szine: feher, fekete, cyan, bibor kb..
A feher meg nemreg jelent meg, ide el sem ert nagyon.
Cyan nem epp univerzalis, de kb 50-50% latam cyant es feketet -
superecneB
őstag
Normális telefonokat is elfelejtettek már gyártani (most nem csak a nokiáról beszélek)...
Mindegyik gyártó követ valami trendet. A Nokia ezeket a b*zis színeket, a samsung a szappantartó formát stb stb... Egyébként valamelyik interjúban szerepelt, hogy pl. a Lumia-nak van csomó színe, de a szolgáltatók úgyis csak a leguniverzálisabb színeket rendelik be.
#15 gzbotii:
Ezt úgy "mondod" mintha nem szoktál volna látni, rózsaszín hello kittys/LV táskás szétszolizott szilikonos 20+ éves ribiket a plázák és egyéb bevásárlóközpontok környékén...
Másik: [link]+ fehír
-
vwpolopg
őstag
Ez az ocsmány bilikék meg
p*narózsaszínmagenta annyira bejön a népeknek, vagy a nokiánál vannak ilyen hülyeszínfetisiszták? Elfelejtettek normális színű telefonokat gyártani? -
domerator
veterán
...Bejeweled, Need for Speed – The Run, Monopoly Here & Now, vagy a SimCity Deluxe
vs.
128x160pixels
Ez most vicc?
-
gzbotii
nagyúr
Pontosan! Nokia nagyon elment egy izlestelen iranyba..hihetetlen miket gyurnak ki..a tegnpi hirben szereplo sem volt egy szepseg, de ezek..
Elfelejtettek ilyen telefont gyartani? -
V.T.CS.
senior tag
biztos élmény ekkora kijelzőn netezni-játszani. szerintem inkább az üzemidő miatt jó választás. afrikába, indiába jó.
-
amanoba
őstag
ha van benne bejeweled csak király lehet!
-
meroly
veterán
Kíváncsi vagyok az 1400-as akkura, BL-6C, elvileg már volt korábban igaz, az csak 1150mAh-s volt.
-
daniel909
addikt
vissza a múltba? mondjuk van rá kereslet és nem csak a szegeny országokban. amúgy a 110 nem rossz külsőre DD
-
Lacces
őstag
Nekem tetszik nagyon. Buliba telefonnak jó. Várakozásnál pedig ott a net, menetrendet figyelni, vagy rádiót hallgatni.
De a kamerát olyan feleslegesnek találom beleültetni... Kicsi, már semmi haszna, szerintem,itt Európában, szerintem, én nem használnám ki... -
VD
őstag
India imádni fogja!
-
BossBoss
őstag
Nem rossz ez! Mondjuk úgy néz ki, mint egy játéktelefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Negyven EA játékot, Facebook és Twitter klienst, illetve rendkívül hosszú üzemidőt kínál a két hálózat egyidejű kezelésére alkalmas Nokia 110 és 112.
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Politika
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest