- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
"és mindenféle jövőbeni lefogatókeretet INGYEN mellékelnek ha mutatsz egy számlát pl. Ryzenhez vagy akármi."
ez hivatalos? hogy működik ez?
Nem mintha jelenleg érdekelt lennék, de ilyen hűtöm van 1 éve, és gondolom még jó pár évig velem marad. Ha mondjuk 1-2 év múlva Ryzenre váltok, és a hozzá adott lefogatók nem jók, akkor küldenek egy megfelelőt? -
Cifu
félisten
Félreértés ne essék, biztos van olyan rendszer, ahol ki lehet használni, vagy van az a rendszer, ahol tényleg megéri bevetni. Azt is megértem, ha valaki annyira igényes, hogy csak a legjobbal éri be, mert azt nem vitatom el, hogy kb. ez a léghűtés csúcsa.
De egy amúgy korrekt és csendes léghűtőt kapsz 11-15e Ft között már, a különbséget pedig lehet költeni több RAM-ra, nagyobb SSD-re, stb. Tehát ár/érték terén nem a legjobb választás.
De valószínűleg csak én vagyok túl csóró, hogy az ár/értéket tartom szem előtt, és nem a minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest