- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
#16939776 #55 üzenetére
Igazad is, lehet...de nem hiszem, hogy ez történt.
Viszont tény, hogy a Noctua világviszonylatban a legjobb, vagy a legjobbak között van. Őszintén, én még negatív kritikát nem olvastam a hűtési teljesítményével kapcsolatban.
Az ára sokak szerint magas, de mihez képest? Ez a márka felsőkategoria, ilyen kategóriában a vizes hűtők ennek a többszörösébe kerülnek\kerülhetnek.
És ahogy tudom azok még hangosabbak is ennél -
haxiboy
veterán
válasz
#16939776 #55 üzenetére
Eléggé hülyebiztos szokott lenni ezeknek a felszerelése. Ha lenne időm/kedvem = Pénzem akkor végig próbálgatnék jópár hűtőt hogy melyik milyen, általában csak a saját méréseimben bízok. Sokszor gépház függő is hogy melyik hogyan teljesít.
Open AIR mérések pedíg nem tüközik egy jól kialakított légcsatorna működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mozilla Firefox
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest