Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Julcsy

csendes tag

Céges és magántelefonnak használom, 2 külön szolgáltató használatával.Az elsőt 1 nap után cserélni kellett :U , de ez a készülék tökéletesen működik.Az akku nálam intenzív használattal kb 1-1,5 munkanapot (nem 24h-t!) bír, de van lehetőségem nap közben tölteni hálisten :o).Szinte csak jót tudok mondani róla,1-2 dolog azért zavar.Nagyon hirtelen "merül" le 3asról (akku visszajelzés) pikk-pakk pirosban találjuk magunkat :Y , ill a fülhallgatóhoz találni átalakítót ezidáig nem sikerült és a gyári az biza minősíthetetlen!Mind kivitelezési mind "használati" minőségében.Játék csak 1 van rajta várakozós időmet nem tudom kitölteni így, hisz se zene se játék de dobálhatom a dobókockákat ami ráadásul rázásra is elindul és akár 5 dobókockát is dolbálhatok. :R Király, csak gyorsan megunom. :DD A háttérkép válogat magától ha akarod váltáskor még rezeg is 1 kicsit.Ezzel csak 2 gondom van.1 meríti az amúgy is gyenge akksit.2.Csak a saját alapértelmezett képeit váltogatja a képeken változtatni nem lehet.Az sms írásnál a szöveg bevitel kicsit nehézkes mert kb 50 beviteli nyelvet váltogat és a # gomb megnyomásával vált. :((( A kamera elég gáz csatolok egy képet, csipásmacskámról, ezzel a telóval készült... :)
    Ezeket leszámítva megbízható jó teló amire használom (telefonálásra) tökéletesen megfelelő.Strapabíró, kicsit nyikeg nyekeg a műanyag.jah és majd elfelejettem... Amikor megvettem ha benyomtam a 9es gombot úgymaradt... :F csak a 7-es gomb erőteljes benyomásával sikerült kipattintani.DE lefaragtunk svájcibicskával (célszerszám :DDD ) a 9-es gomb széliből 1 kicsit és aztóta kutyabaja :DD
    Szóval nálam 5-ös.Ha nem kéne a duál SIM, vagy lenne SE-ben végre itthon kapható nem klón duál SIM nem ezt vettem vóna.
    Az egyik problémámra a fülesre nem tud valaki megoldást?pl átalakító?Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák