Hirdetés

NKTEL A200 - erősebb, mint valaha

Hirdetés

Bevezető

Törzsolvasóink nyilván tudják, hogy miről van szó. Tavaly decemberben keletkezett az első olyan cikkünk, amelyhez a kizárólag kínai telefonokat forgalmazó Neodigi Kft. adta a tesztkészüléket. Akkor – reményeim szerint – nem csak mi, hanem a témára fogékony olvasók is bucira röhögték a fejüket, mert azt a szintet, amit a C5000 képviselt elég nehéz lett volna akármivel is alulmúlni.

NKTEL A200
[+]

Ez a cikk volt az első, ahol eljött a pillanat, hogy videóban is bemutassuk a telefont, egyszerűen adta magát a téma, egy NKTEL C5000-ről beszélni igen hálás feladat. Azóta időről-időre felbukkannak kínai csodafonok nálunk, de egyre kevésbé nézzük ezeket szánalommal, egyik-másik ötletet simán lenyúlhatná valamelyik nagy gyártó is, ha már a messzi Ázsiában úgyis az előbb említett nagy gyártók formaterveit lopják cserébe.

NKTEL A200
[+]

És most itt az NKTEL (amely nekem Niktel marad, ez már csak ilyen) új generációja, az A200, amire már nagyon kíváncsi voltam, hiszen egyrészt egy ilyen cucc mindig rejthet valami elképesztően röhögnivaló logikát, másrészt viszont érdekelt, hogy vajon mennyit fejlődtek szorgos kínai mérnökök. Nos, sokat. Veszélyesen sokat.

NKTEL A200
[+]

Nemrégiben Bocha mester találkozott a Myphone márkájú kínai cuccal, és meg volt döbbenve. Ott mondjuk az volt a fő érv, hogy a forgalmazó elég ismert név a piacon, s meglehetősen elégedettek is a vásárlók. Az NKtel A200 viszont többet tud, s az ára is döbbenetes jó: 22 lepedőért birtokba vehetjük a kínai ipar kétkártyás remekét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés