- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
odani
tag
Én is személyes tapasztalatokat osztanék meg a konkrét típussal kapcsolatban:
- az elülső lámpa projekciója valóban átgondolatlan, 20 km/h felett közvilágítás nélkül konkrétan para
- a mobilos szoftverben van lehetőség három fokozatban állítani a "motorféket", egyben a visszatáplálás mértékét. Én szeretem ezt maxon használni, így a lassítás/megállás 10-ből 9-szer a fékkar használata nélkül, pusztán a "gáz"karral megoldott.
- városi körülmények között (közlekedésre alkalmassá tett útfelületeken), tehát amire kitalálták, szerintem tökéletes ez a kerékméret+gumitípus. A monorimet, sharksetet overkillnek érezném, a rugózásukkal minimálisan biztosan elvesznek a teljesítményből és nem tudom elképzelni, hogy a menettulajdonságokra utólag felszerelt (nem gyári) rugóknak jó hatásuk lenne. Ez nem kerékpár vagy autó, ahol ülök. A lábaimnál jobb lengéscsillapító létezhet? Lenne értelme egy snowboardnak a kötésbe épített rugókkal?
- nagyon ritkán kellett eddig hirtelen erőset fekézni vele, de eddig minden ilyen esetben a hátsó(!) kerék blokkolódott és csúszott meg picit, hiába "csak" a motorfék dolgozik ott
- egy barátom is ugyanezt vette és mindkét géppel az van, hogy a hiába húzzuk meg tökéletesen beállítva, megfelelő erővel a kormányoszlop és az első kerék közti rögzítő csavarokat, pár km után már elmászik és pár fokos szöget zárnak be: gyakorlatilag kicsit ferdén áll így a kormány, ha egyenesen haladsz - és persze emaitt este nem pontosan előre világít a lámpa
- közösségi közlekedésen szállítva muszáj tartani a gépet kézzel/lábbal, mert simán kitámasztva valamilyen irányba megindulna magától előbb-utóbb
- a tekerős csengő és a markolat közötti részbe célszerű bepattintani egy amolyan pufi hajgumit (felébe hajtva, hogy feszes legyen). Ez kicsit megtámasztja a szerkezetet, így nem fog magában csicseregni zötykölődéskor.
Csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android szakmai topik
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest