- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
Orbán javaslata a menekültválság megoldására.
- a görög határok védelmének átengedése azoknak az európai országoknak, amelyek készek ebben részt venni.
- a menekültek és a gazdasági bevándorlók szétválasztását még a schengeni övezeten kívül.
- a biztonságosnak tekintett országok listájának európai szintű meghatározását.
- az új pénzügyi források érdekében minden tagállam növelje meg egy százalékkal befizetését és csökkentsenek minden kiadást egy százalékkal. Ez hárommilliárd eurót jelent egyszázalékonként.
- kiemelt partnerség kialakítása azokkal az államokkal, amelyek nélkül nem lehet kezelni a helyzetet, például Törökország és Oroszország.
- világkvóták létrehozása, vagyis hogy az egész világot vonják be a menekültválság kezelésébe.
-
Blindmouse
senior tag
Azzal azért tisztában vagy, hogy jön a pakisztáni, eldobja az útlevelét, bemondja, hogy Afganisztánból jött, és menne Germoney. Aztán amikor hoznak neki egy afgán fordítót, kiderül hogy nem is beszéli a nyelvet.
Azt nem értem, hogy miért nagy dolog az, ha egy ország betartja a törvényeit. A törvény azt írja hogy határon kell lennie dokumentnek, vízumnak, vagy menekültnek státuszt kérsz. Azt nem mondja a törvény, hogy akármennyi ember átjöhet a határon ellenőrzés nélkül. Harminc éve ha éjszaka egy csoport a zöld határon át akart menni, akkor tüzet nyitottak rájük.
-
-
Az autópálya-építőt, hulladéklerakó-építőt egyértelműen beperelem az értékrontás miatt és nagy valószínűséggel meg is nyerem a pert - ellenkező esetben a bank akinek kvázi a tulajdona a ház amíg ki nem fizettem, kinyírja a hitelemet (Nyugat-EU-ról beszélünk).
"En varom mar,hogy kialljon egy sajat,valos javaslattal.
O mit csinalna ezekkel az emberekkel ?"
#1: miért nekünk kell a világ összes problémáját megoldani, felborítva a saját szabályrendszerünket (=pl határellenőrzés)? A mi hibánk, hogy a legdélebbi EU határtól többezer km-re egymásnak estek az emberek?#2: ha segíteni akarnánk nekik, akkor azokon a területeken segítenénk, ahonnan elmenekülnek! Ne vicceljenek már, hogy 2016-ban egy nyamvadt pártízezres erő éveken keresztül uralhat óriási területeket, ráadásul terjesztheti a hülyeségét más kontinenseken is, amikor nem is olyan rég Szaddam jól felépített reguláris erőit kvázi napok alatt kinyírták. Politikai akarat kérdése, illetve némi nagyhatalmi józan észé (=nem bolygatjuk a másik atomhatalom érdekszféráját, nem izgatjuk ellene a lakókat csak a hecc kedvéért, stb).
-
Nem tudom, lehet el vannak kenve a statisztikák, de a 2004-es EU és 2007-es Schengen-csatlakozásunk (ami egyszerre történt a 8 "hasonszőrű" keleti állammal) nem mutat kiugrást a nagyobb német városok statiszikáiban - már amit a guglin találtam - ami elég paradoxnak tűnik.
Kelet-európaiak által elkövetett bűncselekmény-statisztikát nem találtam, csak híreket, hogy xy emberkereskedőt letartóztattak, illetve hogy olaszországban román bevándorlókkal végezteti a maffia a piszkos munkát.
Kérdés, mennyire torzítja a migráció a bűnözési statisztikákat, mennyire teszi tönkre egyes területeken a közbiztonságot, illetve konkrétan mely nációkkal van probléma? Tudom, európában PC van, ez a kérdés vörös posztó. Ettől függetlenül, ha pl életed nagy beruházásaként vettél egy házat valamelyik kertvárosi negyedben félmillió EUR-ért 30éves hitelre, akkor nem biztos, hogy nagyon repesni fogsz az örömtől, ha melléd telepítenek egy kontingensnyi afgánt.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest