- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Valószínűleg az lesz egyszer a vége, hogy veszek egy ilyen kis kacatot, minden kompromisszummal, persze valami használtat, mert az újak mindig pofátlanul túlárazottak. Ez lesz ami sokszor nálam van, lehet vele gyártani a képeket, a fényképezés valódi "fílingjének" teljes hiányával.
És mellé szerzek egy Nikon FM3a-t, vagy valami régebbi távmérős lajkát, aminél még megvan az analóg életérzés, még úgy érzem hogy a milliónyi elektronikai szartól mentes, "valódi" fényképezőt tartok a kezemben.Olyan ez, minthogy tartasz a városba egy szuzukit, mert az a praktikus, de van a garázsban egy 20 éves kabrió jaguár, amivel mész néhány kört egy langyos nyári délutánon
-
Sza_Sa
senior tag
Nyáron voltam egy Tankcsapda koncerten, ott is voltak komoly telefonos fényképészek. Csak kapkodtam a fejem, jobbról egy sgs, balról egy ájfón, előttem meg valami se okostelóval próbáltak képet késziteni.
Na de mit várunk mikor az általad is megemlített marketing pont azt sulykolja az agymosott emberek nemlétező szürkeállományába hogy az ájfont még a haditudósító! is használja. Terepen. Nekem nagyon tetszik az integráció, van amikor jó egy telefonos kép is, de egy durva hasonlattal élve ez olyan mintha Peti haverom-autószerelőm az autómat egy victorinox (alias svájci) bicskával próbálná megszerelni. Az is jó valamire, nem hiába szerelték fel vele a svájci hadsereget. Na de nem azt használták szuronyként. -
eclipse006
őstag
-
korner83
tag
Tényleg vicces, hogy valamivel jobb képe van mint egy mobilnak
De nem mérföldekkel. Iszonyat képe van szerintem. Ez mi már: [link]
Összehasonlítottad őket?:
[link]Tényleg porig alázta a Nikon
Nyilván vannak jobb képek is a Nikonos galériában, de azért ennyiért ez elég gyengus szerintem.
Nem tudom mi van a Nikonos mérnökökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest