Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Nyáron voltam egy Tankcsapda koncerten, ott is voltak komoly telefonos fényképészek. Csak kapkodtam a fejem, jobbról egy sgs, balról egy ájfón, előttem meg valami se okostelóval próbáltak képet késziteni.
Na de mit várunk mikor az általad is megemlített marketing pont azt sulykolja az agymosott emberek nemlétező szürkeállományába hogy az ájfont még a haditudósító! is használja. Terepen. Nekem nagyon tetszik az integráció, van amikor jó egy telefonos kép is, de egy durva hasonlattal élve ez olyan mintha Peti haverom-autószerelőm az autómat egy victorinox (alias svájci) bicskával próbálná megszerelni. Az is jó valamire, nem hiába szerelték fel vele a svájci hadsereget. Na de nem azt használták szuronyként. -
Sza_Sa
senior tag
Nincs ezzel semmi baj, mi más korosztály vagyunk mint ők. Nekik a telefon a mindenes, nálunk még céleszközök vannak. Sokszor látom hogy a telefon kijelzőjét csodálva mondják hogy :ennek naggggyon komoly a kamerája! Meg persze azt is hogy egy koncerten a csilivili telfefonokkal meg persze kompaktokkal fényképeznek 25 métertől is nagyobb távolságról, "konstans" fényviszonyok között, amit a cseppnyi telefon vagy kompakt fénymérése le is tud reagálni
(hirtelen be vagy kikapcsolnak a fények a színpadon)
Ez van, legyen vele boldog, esetleg kérd meg hogy ne itt szítsa a feszültséget. Tudtommal van ájfón topik is. Leírta hogy neki szar, menjen innen Isten hírével. -
Sza_Sa
senior tag
Fátyolosságot én sem érzek, és talán a recéket sem látom annyira vészesnek. Viszont a szoftveres korrekció ellenére felfedezhető egy kevés ca. Az is igaz hogy van ettől erősebben ca.-zó obi, pl. az enyém.
Mindegy, nem ezért, de nem győzött meg a rendszer. Talán ha olcsóbb lenne, és ha lesznek f0,95-1,2-es fixek, akkor. Addig meg maradok a seggemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest