Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz ollie #2 üzenetére

majdnem egyedül szívtam el egy tömés kardamomos dohányt. az íze nagyon finom, ezért gyakran és nagyokat szívtam belőle, így a 2 szippantás közötti néhány normál levegővétel elmaradt. a co jobban kötődik, mint az oxigén, és jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, fejfájás, rossz közérzet. a legrosszabb, hogy 2 óra múlva se múlt el.

Winner: az még nem.

Vladi: itt is lehet szájüreggel is szívni, szoktam úgy is. sőt, úgy is, hogy félig a pipát, félig a levegőt szívom, különösen a közepén, mikor beindul.
    aszalt gyümölccsel még nem próbáltam ki, de ki fogom, attól biztos, hogy nem kapok nikotinmérgezést :D amúgy a vizipipadohány nikotintartalma lényegesen alacsonyabb, mint a normál dohányé, és a hosszabb út során kirakódik. jóóó nagyokat lehet slukkolni... ha akar az ember. de ha nem, akkor éppcsakhogy kicsiket is lehet szívni, úgy hangulatosabb. sok bagós azon versenyzett nálam, ki bír nagyobbat beleszívni. aztán mondják, hogy nem elég erős, meg nem érzik az ízét. persze, hogy nem, mert nagyokat szívnak. olyan, mintha egy pohár aszút húzóra meginnának, aztán mondanák, hogy semmi jó íze nincs :(

Új hozzászólás Aktív témák