- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
majdnem egyedül szívtam el egy tömés kardamomos dohányt. az íze nagyon finom, ezért gyakran és nagyokat szívtam belőle, így a 2 szippantás közötti néhány normál levegővétel elmaradt. a co jobban kötődik, mint az oxigén, és jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, fejfájás, rossz közérzet. a legrosszabb, hogy 2 óra múlva se múlt el.
Winner: az még nem.
Vladi: itt is lehet szájüreggel is szívni, szoktam úgy is. sőt, úgy is, hogy félig a pipát, félig a levegőt szívom, különösen a közepén, mikor beindul.
aszalt gyümölccsel még nem próbáltam ki, de ki fogom, attól biztos, hogy nem kapok nikotinmérgezéstamúgy a vizipipadohány nikotintartalma lényegesen alacsonyabb, mint a normál dohányé, és a hosszabb út során kirakódik. jóóó nagyokat lehet slukkolni... ha akar az ember. de ha nem, akkor éppcsakhogy kicsiket is lehet szívni, úgy hangulatosabb. sok bagós azon versenyzett nálam, ki bír nagyobbat beleszívni. aztán mondják, hogy nem elég erős, meg nem érzik az ízét. persze, hogy nem, mert nagyokat szívnak. olyan, mintha egy pohár aszút húzóra meginnának, aztán mondanák, hogy semmi jó íze nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest